12.03.2012. / 16:48

Autor: Totalsport

PSV otpustio trenera

Bivši nizozemski reprezentativac Phillip Cocu i bivši obrambeni igrač PSV-a Ernest Faber bit će privremeni treneri momčadi do kraja tekuće sezone

Fred Rutten (Wikipedia)Fred Rutten (Wikipedia)Nizozemski nogometni klub PSV u potrazi je za novim trenerom nakon što je u jutarnjim satima ponedjeljka uručio otkaz Fredu Ruttenu.

Niz od tri uzastopna poraza protiv Twentea (6-2), Valencije (4-2) i Brede (3-1), u kojima je PSV primio čak 13 pogodaka, nagnala je upravu kluba da raskine suradnju s Ruttenom i prije isteka sezone.

Naime, sada već bivši trener PSV-a je najavio da na kraju sezone odlazi s klupe momčadi nakon tri godine bivanja na istoj, a taj je podatak očito loše psihički utjecao na igrače koji su u posljednjim utakmicama izgledali loše.

Niz od tri poraza naljutio je i navijače kluba iz Eindhovena koji su u nedjelju navečer dočekali autobus s igračima i tražili Ruttenovu ostavku.

Bivši nizozemski reprezentativac Phillip Cocu i bivši obrambeni igrač PSV-a Ernest Faber bit će privremeni treneri momčadi do kraja tekuće sezone. Recimo i da je Cocu od 2008. godine asistent Bertu van Marwijku u reprezentaciji Nizozemske koja je aktualni svjetski viceprvak.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika