13.03.2012. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Maja Lena Lopatny: Moja mama je borac i vjerujem da će sve dobro završiti

Kći glumice Mije Begović za Extru se osvrnula na sukob oko podjele bračne imovine između svoje majke i njenog bivšeg supruga, poduzetnika Željka Žnidarića; budući da su mama i kći jako vezane, zajedno su otputovale na kratki odmor u Beograd gdje su se družile sa sudionicima showa "Survivor" u kojemu su obje sudjelovale

Maja Lena Lopatny pružala je najveću podršku svojoj majci Miji Begović tijekom njene nedavne svađe s bivšim suprugom Željkom ŽnidarićemMaja Lena Lopatny pružala je najveću podršku svojoj majci Miji Begović tijekom njene nedavne svađe s bivšim suprugom Željkom Žnidarićem“Jako me pogodilo sve ovo što se događa mojoj majci. Nije mi lako gledati je kako se muči, ali ona je borac i vjerujem da će se sve na kraju ipak dobro završiti”, kaže Maja Lena Lopatny. Posljednjih desetak dana, naime, traju svađe između njezine majke, glumice Mije Begović i njezina bivšeg muža, građevinskog poduzetnika Željka Žnidarića oko stana u Masarykovoj ulici, koji spada u bračnu stečevinu. Nakon trodnevne blokade stana, tijekom koje je Mia Begović ozlijedila nogu, no nije htjela otići u bolnicu pa je morala intervenirati hitna pomoć čiji su joj liječnici longetu morali staviti na hodniku, te kasnijih javnih obračuna sa suprugom u kojima je iznesen sav prljavi veš iz njihovog šest godina dugog braka, glumica je skupa s kćerkom otputovala na nekoliko dana u Beograd.

“Mama je bila pozvana da gostuje u jednoj emisiji, a ja sam joj pravila društvo i usput sam se našla s nekima od sudionika reality showa 'Survivor' koji ovdje žive”, kaže Maja Lena. Cijela drama počela je prije dva tjedna, kada se 48-godišnja glumica, članica ansambla kazališta Kerempuh i zvijezda TV serijala “Ponos Ratkajevih” i “Vila Marija”, vratila s Kostarike, gdje je skupa s kćerkom sudjelovala u reality showu “Survivor”, a ispred četverosobnog stana u centru Zagreba dočekali su je dva zaštitara i promijenjena brava na vratima. Kako pola tog stana smatra svojim vlasništvom, Mia se utaborila ispred vrata pokušavajući vratiti svoj posjed i osobne stvari. “Ja sam u ovaj stan uložila mnogo novca. Samo za uređenje materijalima iz Dekora MV potrošila sam više od 30.000 eura”, izjavila je Mia Begović. Najveću podršku pružala joj je upravo 20-godišnja Maja Lena koja joj je donosila hranu i čistu odjeću. Za to vrijeme, njezin 62-godišnji bivši suprug nije ni pokušavao izaći iz stana.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika