14.03.2012. / 12:16

Autor: Nacional.hr

Oracle Days posvećeni tehnološkim, ali i poslovnim rješenjima

"Osluškujući dojmove, savjete i želje naših uzvanika svih ovih godina, veći smo dio ovogodišnjeg sadržaja odlučili usmjeriti na studije slučaja u kojima upravo korisnici prenose svoja iskustva u korištenju Oracle rješenjima. Mislim da je to i najbolje mjerilo koliko su ta rješenja dobra i prilagođena našem tržištu", istaknuo je Marin Tadić, generalni direktor Oracle Hrvatska

Marin TadićMarin TadićŠesta godišnja Oracle konferencija održat će se 21. i 22. ožujka 2012. godine u zagrebačkom Hypo centru. Pod nazivom Oracle Days 2012, po prvi puta konferencija traje dva dana pa će prvi dan (21.03.) biti posvećen poslovnim temama dok će drugog dana (22.03.) naglasak biti na tehnološkom segmentu.

Jedan od najznačajnijih segmenata Oracle konferencije svakako su studije slučaja te svake godine dugogodišnji Oracle korisnici imaju priliku podijeliti svoja iskustva sa posjetiteljima. Ove će godine između ostalog, predstavnici Konzuma, vodećeg regionalnog maloprodajnog lanca, predstaviti kako su uz pomoć Oracle rješenja za upravljanje brandom, artiklima i maržom napravio još veći odmak od konkurencije. HEP grupa pokazat će kako je uspješno implementirala informatičke podršku u financijskom planiranju kao preduvjet poslovanja na otvorenom EU tržištu. Uspješna implementacija te nadogradnja sustava za podršku poslovanju tema su prezentacije AZ Fonda koji je danas primjer uspješne prakse te model koji primjenjuju i druge zemlje šire regije, koje su u mirovinsku reformu krenule nakon Hrvatske. Predstavnici tvrtke Autozubak osvrnut će se na ulogu IT-a u brojnim inovacijama u automobilskoj industriji, dok će stručnjaci iz Siemensa pojasniti zašto je MDM (Master Data Management) neophodan u vremenima kada količina podataka u sistemima postaje sve veća i veća.

"Osluškujući dojmove, savjete i želje naših uzvanika svih ovih godina, veći smo dio ovogodišnjeg sadržaja odlučili usmjeriti na studije slučaja u kojima upravo korisnici prenose svoja iskustva u korištenju Oracle rješenjima. Mislim da je to i najbolje mjerilo koliko su ta rješenja dobra i prilagođena našem tržištu", istaknuo je Marin Tadić, generalni direktor Oracle Hrvatska.

Sve novosti i informacije o konferenciji od ove će godine biti moguće pratiti i putem mobilnih uređaja. Mobilnu aplikaciju, kao i ovogodišnje konferencijske web stranice izradila je tvrtka NEOS u Oracle ADF tehnologiji. NEOS je prva i jedina tvrtka u Hrvatskoj, a tek druga u svijetu, koja je ostvarila status Specijaliziranog Oracle ADF partnera.

Vezane vijesti

Više od 500 sudionika na Oracle Days 2012.

Više od 500 sudionika na Oracle Days 2012.

Više od 500 sudionika šeste po redu Oracle konferencije, Oracle Days 2012, okupilo se danas u dvoranama zagrebačkog Hypo centra kako bi se upoznali s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika