14.03.2012. / 15:10

Autor: Hina

Velika prijevara na voznim kartama gradskog prometa u Rimu

Talijanska policija objavila je informaciju o velikoj prijevari s voznim kartama za autobus i podzemnu željeznicu u Rimu, koja je trajala godinama i koja je donijela materijalnu korist počiniteljima u tvrtki Atac koja upravlja gradskim prijevozom, objavili su u srijedu talijanski mediji.

Automat za prodaju karata u RimuAutomat za prodaju karata u RimuTalijanska policija objavila je informaciju o velikoj prijevari s voznim kartama za autobus i podzemnu željeznicu u Rimu, koja je trajala godinama i koja je donijela materijalnu korist počiniteljima u tvrtki Atac koja upravlja gradskim prijevozom, objavili su u srijedu talijanski mediji.

Počinitelji prijevare, uz pomoć djelatnika Ataca, nezakonito su pribavljali velike količine voznih karata i potom ih preprodavali u vlastitoj mreži novinskih kioska, barova i prodavaonica duhanskih proizvoda, mjesta na kojima se mogu kupiti vozne karte Ataca.

Financijska policija u utorak je pretražila desetak prodajnih mjesta na kojima su se korisnicima prodavale vozne karte po redovnoj cijeni od jednog eura. Djelatnici Ataca i njihovi suučesnici koji su karte prodavali međusobno su podijelili najmanje 500 tisuća eura, tvrde istražitelji.

Piod istragom je 14 osoba zbog udruživanja radi stjecanja protupravne koristi. Troje upletenih djelatnika Ataca radili su u odjelu prodaje elektronskih karata.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika