15.03.2012. / 12:40

Autor: Totalsport

Manchester United bez Andersona četiri do pet tjedana

Vjerujem da ćemo sljedećeg tjedna imati preciznije saznanje kakvo je stanje s njime i koliko će dugo morati pauzirati - rekao je Ferguson

Anderson Luís de Abreu Oliveira (Wikipedia)Anderson Luís de Abreu Oliveira (Wikipedia)Brazilac Anderson, vezni igrač Manchester Uniteda, u sljedećih četiri do pet tjedana neće biti na dispoziciji svojoj momčadi.

Anderson je ove sezone zbog ozljede koljena dugo pauzirao. Stoga je odigrao samo 10 utakmica u Premiershipu za ''crvene vragove''. Nedavno je zaigrao za svoj klub u prvoj utakmici osmine finala Europa lige, koju je United kao domaćin izgubio s 3-2 od Athletic Bilbaa. No, u uzvratu ga neće biti na travnjaku, kao niti u utakmicama koje slijede, zbog ozljede zadnje lože.

- Anderson neće biti s nama između četiri i pet tjedana. Vjerujem da ćemo sljedećeg tjedna imati preciznije saznanje kakvo je stanje s njime i koliko će dugo morati pauzirati - rekao je menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika