15.03.2012. / 13:13

Autor: Totalsport

Lampard: Ivanović zabija poput napadača

- Ovo je teška sezona za nas, ali predstave poput ove mogu preokrenuti stvari u našu korist

Frank Lampard (Reuters)Frank Lampard (Reuters)Predvođeni svojim veteranima, nogometaši Chelseaja uspjeli su nadoknaditi zaostatak 3-1 iz prve utakmice, te su u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Napolija na Stamford Bridgeu slavili u produžecima s 4-1.

Didier Drogba je zabio prvi i namjestio četvrti gol. Još dvojica Chelseajevih starosjedioca su također bili strijelci, John Terry glavom i Frank Lampard iz penala, kojeg je iznudio Branislav Ivanović. Upravo je srpski branič bio strijelac gola za 4-1, koji je odveo ''plave bluze'' među osam najboljih. Pohvalio ga je nakon utakmice Frank Lampard.

- Nevjerojatno je kako Ivanović koristi te šanse, poput pravog napadača. Zaslužio je zabiti taj gol, bio je fantastičan večeras. Načinom na koji je odigrao utakmicu bio je simbol odlučnosti koju smo pokazali - rekao je Lampard, te dodao:

- Jako smo sretni što u šeširu za ždrijeb u petak. Večeras ćemo uživati u ovoj pobjedi, a onda čekati sljedećeg suparnika. Ako ćemo igrati s ovakvom željom i kvalitetom, sa svima se možemo nositi. Pokazali smo veliku želju i borbeni duh, kako bi se održali u ovome natjecanju. Ovo je teška sezona za nas, ali predstave poput ove mogu preokrenuti stvari u našu korist.

Roberto Di Matteo, privremeni menadžer do kraja sezone, dobio je i treću uzastopnu utakmicu otkad je naslijedio smijenjenog trenera Andrea Villas-Boasa.

- Bila je ovo fantastična utakmica. Vjerujem da je bila izvrsna i za gledanje. Znali smo da moramo napraviti puno toga ako želimo dalje. Cijela momčad je odigrala izvanrednu utakmicu - rekao je Di Matteo.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika