15.03.2012. / 16:04

Autor: Nacional.hr

Građanska akcija posjetila Mudrinića

Odlučili su pokazati kako ima pojedinaca koji se ne boje nikoga, za razliku od "mjerodavnih institucija u državi"

Foto: Građanska akcijaFoto: Građanska akcijaGrađanska akcija posjetila je danas sjedište Hrvatskog telekoma u svojoj najnovijoj akciji kojom ukazuju na nepravdu u društvu.

Kako su istaknuli u svom priopćenju, odlučili su pokazati kako ima pojedinaca koji se ne boje nikoga, za razliku od "mjerodavnih institucija u državi".

"Pitanje DTK mreže je i dalje nerazajašnjeno i postavljamo pitanje do kada će se prebacivati odgovornost institucija jednih na druge, te time namjerno stavljati u zaborav činjenicu da je DTK mreža oteta od građana u prljavoj privatizacijskoj raboti. Postavlja se pitanje kako je Mudrinić, povratnik iz Kanade kao Šuškov poltron, koji je tražio da mu se pošalje novac za avionsku kartu jer si istu nije mogao sam platiti, koji navodno ima par patenata na polju mobilne telefonije koje nitko nikada nije vidio, postao vodeći čovjek kompanije koja uz otimanje DTK mreže, preskupo naplaćuje, točnije potkrada svoje korisnike visokim cijenama impulsa i interneta koji je jedan od najsporijih i najskupljih u svijetu. Kako je moguće da kompanija koju vodi Mudrinić, unatoč mnogim upozorenjima mjerodavnih institucija i danas nekažnjeno provodi monopolističku politiku na tržištu i time onemogućuje ravnopravno tržišno natjecanje. DTK mrežu su platili građani ove države i za njeno korištenje bi se prije svega trebalo njih i pitati. Ali, kao i za sve drugo, građane nitko ništa ne pita te smo se stoga odlučili posjetiti Mudrinića i podsjetiti ga kome pripada oteta DTK mreža", pitaju iz Građanske akcije.

Vezane vijesti

'Hrvatska je u kritičnoj fazi, mora se mijenjati'

'Hrvatska je u kritičnoj fazi, mora se mijenjati'

Na sjednici Nacionalnog vijeća za konkurentnost održanoj 12. lipnja 2012. godine imenovani su novi članovi Vijeća iz redova Vlade Republike Hrvatske,… Više

Komentari

registracija
18/6/09

Papar, 15.03.12. 16:31

Inaće kad već spominju udruživanje cvjećara i Mudrinića, nije na odmet znati da je jesenas bio pokrenut posupak zbog udruživanja u kartel kod Olgice Spevec koju cvjećar drži u šaci pa se eto iskombinirala suradnja, a država ostala bez naplate kazne od milijardu kuna!!!

http://pollitika.com/josipovic-mudrinic-pet-milijardi-kuna-udruzeni-zlocinacki-poduhvat


registracija
11/1/10

fluid, 15.03.12. 16:44

Dok god se ovakve akcije okupljaju i provode,do tada je potpuno jasno da ovo pravosuđe i država ne funkcioniraju.To je također dobra poruka građanima za sljedeće izbore.Kako stranačke tako i predsjedničke.I jedni i drugi su obećali pravdu i pravednost.Ovo to definitivno nije.To znači da su lagali.Zato moraju odgovarati i otići.Da pravednost i pravo funkcionira,prvi bih pozvao policiju i specijalce da razbiju tu bandu bukača.No,oni nisu banda.ONI RADE ONO ŠTO INSTITUCIJE I POZVANI POJEDINCI,NE RADE U OVOJ DRŽAVI.JOSIPOVIĆ JE EKLATANTAN PRIMJERAK LICEMJERJA I LAŽI.NJEGOVA PRAVDA POLAKO DOLAZI NA VIDJELO.POLITIKA JE POSLJEDNJE UTOČIŠTE LICEMJERA I POKVARENJAKA.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika