16.03.2012. / 08:22

Autor: Hina

Debelim britanskim policajcima smanjit će se plaća

Britanska vlada izradila je izvješće o plaćama policajaca i sugerirala da bi oni koji ne prođu test spremnosti tri puta godišnje trebali izgubiti do 8 posto plaće

IlustracijaIlustracijaBritanski policajci i dio ostalog osoblja zaposlenog u policiji morat će svake godine dokazivati da je u dobroj tjelesnoj formi ili će im se smanjiti plaća.

Britanska vlada izradila je izvješće o plaćama policajaca i sugerirala da bi oni koji ne prođu test spremnosti tri puta godišnje trebali izgubiti do 8 posto plaće.

Prije toga provedeno je istraživanje u kojem je sudjelovalo oko 11.500 policajaca iz londonske policije koje je pokazalo da njih 44 posto ima prekomjernu težinu, 19 posto je pretilo, a jedan posto iznimno debelo.

Vladino izvješće predviđa i druge promjene koje bi omogućile da se policajcima lakše da otkaz, da im se smanje plaće, podigne dob za mirovinu te da se traže više kvalifikacije.

Policija nije dobro prihvatila ove nove prijedloge, jer se već suočava sa zamrznutim plaćama, visokim mirovinskim doprinosima i smanjenjem broja.

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika