16.03.2012. / 12:33

Autor: Hina

Sarkozy nazvao novinara "glupanom"

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy nazvao je jednog novinara "glupanom" tijekom službenog posjeta Chalons-sur-Marneu istočno od Pariza, a taj je incident ostao zabilježen kamerom.

Nicolas SarkozyNicolas SarkozyFrancuski predsjednik Nicolas Sarkozy nazvao je jednog novinara "glupanom" tijekom službenog posjeta Chalons-sur-Marneu istočno od Pariza, a taj je incident ostao zabilježen kamerom.

Sarkozy je izgubio strpljenje kada mu je mladi novinar postavio u četvrtak pitanje o sukobima u Parizu između policije i radnika koji su štrajkali. "Mislite da me briga što vi govorite? Što očekujete da kažem?", upitao je Sarkozy i dodao: "Kakav glupan!"

Nakon toga je opet navukao osmijeh na lice i valjda u želji da sve ispadne kao šala potapšao je novinara po ramenu, ispričao se za komentar i rekao prisutnima: "Dobar je on. Mlad je."

Protukandidat Sarkozyju na predstojećim predsjedničkim izborima, socijalist Francois Hollande, rekao je da je Sarkozy ponovno krenuo putem "ekscesa" i "vulgarnosti" koji su obilježili njegov petogodišnji mandat.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

registracija
23/8/09

xaron, 16.03.12. 20:09

Prateci medija mora se priznati da je Sarkozy u pravu 100%.


registracija
29/11/09

Ivis, 16.03.12. 21:32

Ne uvijek, ali skoro uvijek! Nije znao za postojanje Slovenije, vec je uracunavao u Slovacku!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika