16.03.2012. / 18:31

Autor: Hina

Dražetić preminuo nakon udarca bocom u glavu

Dražeta Dražetić (69) iz Cerovca Vukmanićkog, kojeg je teško - za život opasno ozlijedio 32-godišnji sumještanin i stranački kolega iz HDZ-a udarivši ga bocom po glavi, umro je danas u karlovačkoj Općoj bolnici, potvrdio je ravnatelj te bolnice Nedjeljko Strikić.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaDražeta Dražetić (69) iz Cerovca Vukmanićkog, kojeg je teško - za život opasno ozlijedio 32-godišnji sumještanin i stranački kolega iz HDZ-a udarivši ga bocom po glavi, umro je danas u karlovačkoj Općoj bolnici, potvrdio je ravnatelj te bolnice Nedjeljko Strikić.

Dražetić je dovezen s teškim ozljedama glave u bolnicu 4. ožujka.

Te je nedjelje 4. ožujka bio na stranačkome skupu HDZ-a na kojem je izabran za izaslanika svojega temeljnog ogranka Cerovca Vukmanićkog za izbornu skupštinu karlovačke Gradske organizacije. Nešto kasnije, navodno slaveći sa stranačkim kolegama što su ga izabrali za izaslanika, Dražetić se posvađao s dvojicom kolega, a po policijskom izvješću, 32-godišnji Karlovčanin ga je udario bocom po glavi i teško ga - za život opasno ozlijedio.

Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Tamara Grčić kaže da je policija danas primila obavijest karlovačke Opće bolnice da je umro 69-godišnjak te da je o tome posebnim izvješćem obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Politički tajnik HDZ-a i saborski zastupnik Branko Vukelić je 5. ožujka na konferenciji za novinare u povodu završetka izbora u svim temeljnim ograncima Gradske organizacije HDZ-a, na pitanje novinara odgovorio kako "stradavanje jednog člana HDZ-a u sukobu sa stranačkim kolegama" nema nikakve veze sa strankom ni s lokalnim stranačkim izborima.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika