17.03.2012. / 12:07

Autor: Hina

HNS bira predsjednika

Čačić je izrazio nadu da će danas ponovno biti izabran za predsjednika HNS-a te da će "ekipa koje je danas kandidirana biti u stanju svojim snažnim angažmanom pomoći HNS-ovoj lokalnoj i regionalnoj razini da postigne sličan rezultat i pomak kakve je napravila nacionalna razina"

Aktualni predsjednik HNS-a Radimir Čačić, koji je jedini kandidat za novog predsjednika te stranke, izjavio je novinarima uoči današnjeg 11. Izbornog sabora HNS-a, kako su parlamentarnim izborima završili jedan ciklus, te da je pred strankom iduća stepenica u svibnju slijedeće godine kada će biti lokalni izbori.

"Nadam se da ćemo potvrditi ispravnost naše politike i kvalitetu naših ljudi, naročito zato jer je izbor lokalnih i regionalnih čelnika osoban", izjavio je Čačić prije Izbornog Sabora HNS-a u Zagrebu.

"Tu se glasuje za pojedinca i za njegov integritet i program, a mi imamo izuzetno kvalitetne ljude i očekujemo da ćemo u godinu dana snažno ojačati stranku", naglasio je predsjednik HNS-a.

Čačić je izrazio nadu da će danas ponovno biti izabran za predsjednika HNS-a te da će "ekipa koje je danas kandidirana biti u stanju svojim snažnim angažmanom pomoći HNS-ovoj lokalnoj i regionalnoj razini da postigne sličan rezultat i pomak kakve je napravila nacionalna razina". Odnosno, dodao je, da se sa sadašnjih više od 620 predstavnika, koliko HNS ima u skupštinama općinskih, gradskih i županijskih vijeća te 30-ak gradonačelnika i načelnika, 'taj broj podigne za 50 posto'.

Osim predsjednika stranke, više od tisuću izaslanika na HNS-ovom Izbornom saboru danas će birati i potpredsjednike za koje su se kandidirali Vesna Pusić i Ivan Vrdoljak.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 17.03.12. 13:32

Čačića za predsjednika HDZ-a!


registracija
28/4/10

Zvonko, 18.03.12. 14:21

Još jedan dokaz medijske korupcije u Hrvata.

Sam naslov to dokazuje. O kakvom se biranju radi kada nije bilo protukandidata? Ovo je dokaz da je HNS totalitarna i privatna prčija dvojca Čačić i Pusić.

Po terenu su tjerali ljude, koji su radili subotom, da pod svaku cijenu, ili uzmu neplaćeno, ili uzmu godišnji, i dođu na festival totalitarizma.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika