17.03.2012. / 13:36

Autor: Hina

Pretučen ravnatelj splitske Opere

Policija intenzivno traga za napadačima te istražuje motive napada

Photo: Ivo Čagalj/PIXSELL (arhiva)Photo: Ivo Čagalj/PIXSELL (arhiva)Prvak Opere splitskog HNK-a i v.d. ravnatelj Opere, Ivica Čikeš (48), rano jutros je pretučen nedaleko svoga stana na splitskom Žnjanu, te se zbog ozljeda nalazi u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Split, a policija traga za napadačima, izvijestila je splitska policija.

Čikeša je jutros oko 3 sata na Žnjanu fizički napalo više nepoznatih osoba, a nakon što su mu zadali više udaraca po glavi i tijelu napadači su pobjegli. Čikeš je napad sam prijavio policiji. Od jutros se nalazi u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Split gdje mu se saniraju ozljede. U bolnici se neslužbeno doznaje da je najviše udaraca dobio po glavi.

Policija intenzivno traga za napadačima te istražuje motive napada.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 17.03.12. 19:02

Mora da je pretučeni nešto izjavio u svezi manjka koje je stvoreno za vrijeme vladavine "Mucala".Policija bi trebala s te strane krenuti sa istragom.Kerum i Mucalo,ubitačna kombinacija.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika