18.03.2012. / 09:58

Autor: Hina

U sjeni predsjedničke kampanje

Utjerivanje sile u prosvjedničke kosti

Redatelj Michael Moore pridružio se prosvjednicima kojih je bilo oko 600, koji su pokušali podignuti šator na trgu. Policija je intervenirala kako bi rastjerala prosvjednike te je privela više prosvjednika

ArhivaArhivaIzmeđu policije i prosvjednika i simpatizera pokreta Occupy Wall Street (OWS) došlo je u subotu navečer do sukoba u trenutku kada su prosvjednici pokušali okupirati Zuccotti Park povodom obilježavanja šest mjeseci od nastanka ovoga pokreta.

Redatelj Michael Moore pridružio se prosvjednicima kojih je bilo oko 600, koji su pokušali podignuti šator na trgu. Policija je intervenirala kako bi rastjerala prosvjednike te je privela više prosvjednika.

OWS, Pokret koji osuđuje preveliku moć novca u politici i rastuće nejednakosti, okupirao je tijekom dva mjeseca, od rujna do studenoga, Zuccotti Park, sve dok prosvjednike nije rastjerela policija.

Pokret je objavio svoju namjeru da u subotu na tome mjestu organizira okupljanje kako bi obilježio šest mjeseci svoga postojanja.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika