18.03.2012. / 12:04

Autor: Totalsport

Villas-Boas je gledao prema budućnosti i zanemario sadašnjost

Otkrio je Lampard i kako je treneru rekao kako se osjećao nakon izostavljanja iz kadra u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Napolija koju je Chelsea izgubio 3-1

ArhivaArhivaPrekaljeni engleski nogometni reprezentativac Frank Lampard (33) otkrio je u razgovoru za The Sun svoj odnos sa sada već bivšim menadžerom Chelseaja Andre Villas-Boasom, kao i Portugalčev način vođenja momčadi...

- Šef je bio vrlo inteligentan momak i bio je upoznat sa svime. U svom kratkom periodu u Chelseaju pokušao je sve napraviti ispravno. Bio je u klubu od sedam sati ujutro do sedam navečer i možda i preko noći. Gledao je prema budućnosti i njegovi su planovi bili dugoročni. Ali negdje u sredini toga, sadašnjost nije bila tako bajna i tu su nastali problemi - rekao je Lampard.

- Da budem pošten prema Villas-Boasu, to je bio dio njegovog "grijeha", jer shvaćam da trebamo ići prema naprijed i da trebaju promjene, ali u tom procesu ne smije se izgubiti iz vida sadašnjost. Promjene se ne mogu forsirati, to mora biti pažljiviji proces.

Otkrio je Lampard i kako je treneru rekao kako se osjećao nakon izostavljanja iz kadra u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Napolija koju je Chelsea izgubio 3-1.

- Nisam pokazao manjak poštovanja. Samo sam mu rekao što mislim i da bih trebao igrati. Nije izostavio samo mene, nego i Ashleyja Colea također, a to je utakmica u kojoj želite da vam igraju iskusniji igrači. Ne bih to bio ja da sam rekao "ok, nema problema" i onda sjeo na klupu i primio svoju plaću. Zahvalio mi je što sam bio vrhunski profesionalac, što sam cijenio. Puno ljudi misli da igrači nisu igrali za njega ili reagirali kako treba. Jesmo, ali jednostavno nije funkcioniralo.

Nakon odlaska Lampard kaže da se nije vidio s Villas-Boasom.

- Nakon što je otišao, nisam ga vidio, ali sam mu poslao poruku i zaželio mu sve najbolje, a on mi je odgovorio.

Preuzimanjem Roberta Di Mattea Chelsea je pobijedio u sve tri odigrane utakmice, a Lampard misli da je smjena itetako pozitivno utjecala na momčad.

- Mora postojati neki katalizator promjenama i do njega je došlo Robbievim preuzimanjem. Često se to događa smjenama menadžera. Vidjeli ste što se dogodilo u Liverpoolu kada je otišao Roy Hodgson, a došao Kenny Dalglish.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika