19.03.2012. / 07:53

Autor: Hina

Ehud Barak na prodaji stana zaradio 3 milijuna dolara

Izraelski ministar obrane Ehud Barak prodao je svoj luksuzni stan u Tel Avivu za 7 milijuna dolara i pritom zaradio gotovo 3 milijuna dolara, piše u nedjelju gospodarski dnevni list Globes.

Ehud BarakEhud BarakIzraelski ministar obrane Ehud Barak prodao je svoj luksuzni stan u Tel Avivu za 7 milijuna dolara i pritom zaradio gotovo 3 milijuna dolara, piše u nedjelju gospodarski dnevni list Globes.

Ta informacija koju su preuzeli i drugi mediji a potvrdio ju je i Barakov ured, objavljena je na dan kada je vlada odobrila niz mjera za smanjenje visoke cijene stanovanja i špekulacija na tržištu nekretnina.

Barak je stan kupio 2003.

U više navrata ispred njegova stana su se okupljali prosvjednici u vrijeme neviđenih socijalnih nemira koji su ljetos zahvatili Izrael nakon naglog skoka najamnina, budući da je ministar obrane za njih bio simbol "bogataša".

Sam je Barak u nekoliko razgovora rekao da je "zacijelo pogriješio u procjeni kada je kupio takav stan".

Novi, "skromniji" stan, također u jednom neboderu u Tel Avivu, površine 200 četvornih metara, kupio je za 2,2 milijuna dolara, dodaje drugi kanal privatne televizije.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika