20.03.2012. / 10:36

Autor: Daria Grudić

CFSN slavi deseti rođendan!

U ovu će subotu, 24. ožujka, CFSN proslaviti deseti rođendan. Slavlje je podijeljeno na dva floora - prvi je Illectric Funk u Jedinstvu, na kojem će biti future bass glazba, a drugi je Playground! u Močvari, gdje će se puštati old school drum&bass i breakbeat. U goste im, uz Bassinvaderse, dolaze i velike face underground bass glazbe: The Bug ft. Flowdan (Ninja Tune, Hyperdub / UK) i Dorian Concept - live (Affine, Ninja Tune / AT).

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji u Rockmarku (Berislavićeva 13) i Prostoru (Mesnička 5) po 45kn, a na ulazu će biti 60kn.

Svoju ulaznicu možete nabaviti i online na www.entrio.hr, gdje će prvih 100 osvojiti CFSN bedž i jedan besplatan Tuborg. Uz predočenje ulaznice, bedž i bon ćete preuzeti na ulazu u klub.

Dakle:

Subota, 24/03

CFSN X BDAY

  1. floor - ILLECTRIC FUNK @ Pogon Jedinstvo - powered by Tuborg

future bass muzik w.

The Bug ft. Flowdan (Ninja Tune, Hyperdub / UK)

Dorian Concept - live (Affine, Ninja Tune / AT)

+ CFSN DJs (Dubway, feelipa, Josip Klobučar, itch, Æon)

video & screen setup by liik, i.m. klif & onoxo

  1. floor - PLAYGROUND! @ Močvara - powered by Bench.

oldskool dnb & breaks muzik w.

bornaa (ex CFSN)

bassinvaders! (Gekko & Juice)

+ CFSN DJs (Funk Guru & phillipe)

video by -polygon

Više o slavljenicima

Udrugu su osnovali prije više od 10 godina. Nekoliko bliskih prijatelja s jasnom vizijom, malo novaca i puno dobre volje krenulo je u promicanje breakbeat/drum'n'bass glazbe i vizualnih umjetnosti. Illectric Funk, tada njihov glavni event postao je najveće i najbolje drum'n'bass/breakbeat događanje u Hrvatskoj, koji narednih par godina privlači između 600 i 1300 posjetitelja. Nedugo nakon toga nastaje i nešto manji Playground!. Prva tri Playground!-a održala su se u Točkici, ali se ubrzo nakon radi velikog interesa seli u veći klub Močvara.

Unutar CFSN-ovih klupskih evenata gostovale su mnoge zvijezde underground elektronske glazbe - Modeselektor, Rustie, Oneman, Machinedrum, Mala - Digital Mystikz, Loefah, Pearson Sound, Hot City, Jon Hopkins, Addison Groove, Joker, DJ Krush, Kode9, te neka najfinija imena d'n'b i breakbeat scene, od LTJ Bukema, EZ Rollersa, Lynxa, do nešto tvrđeg d'n'b-a kao što su Optical, Calyx, Teebee, Black Sun Empire, te mnogi, mnogi drugi.

Do sada su organizirali preko stotine evenata i bili uključeni u razne projekte: illectricity festival, 3. Illectric Funk festivala, Illectric Funk, Playground!, Videoskop, Nu Years Evil, Masken'bass, S*core, snowboarding & music festival, Nucomers Night, Energy Union, Roadworks festival, Jewish Film Festival - glazbeni program, Operacija Grad i mnogi drugi.

Vezane vijesti

Predstavljanje Soundwave Festivala u Vip Clubu

Predstavljanje Soundwave Festivala u Vip Clubu

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Soundwave Festival će se ovoga petka, 18.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika