20.03.2012. / 16:30

Autor: Nacional.hr

U 3 dana prodano 3 milijuna novih iPadova

"To je najbolja prodaja do sad. Kupci ga obožavaju i jedva čekamo da i ostatak svijeta dobije u ruke svoje iPade", rekao je Appleov potpredsjednik za marketing Philip Schiller

iPad 3 najbolje se prodaje do sadiPad 3 najbolje se prodaje do sadLudilo zvano 'iPad' ponovno je zahvatilo ne samo SAD nego cijeli svijet. Nakon što su stotine kampirale pred Appleovim trgovinama ne bi li upravo oni bili prvi koji će moći kupiti novi iPad, iz Applea su priopćili kako su u prva tri dana prodaje prodali preko tri milijuna primjeraka tog uređaja.

"To je najbolja prodaja do sad. Kupci ga obožavaju i jedva čekamo da i ostatak svijeta dobije u ruke svoje iPade", rekao je Appleov potpredsjednik za marketing Philip Schiller.

Novi iPad trenutno je dostupan u SAD-u, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Puerto Ricou, Singapuru, Švicarskoj, Velikoj Britaniji i američkim Djevičanskim otocima, a od petka bi trebao biti dostupan u ostatku EU te Meksiku i Novom Zelandu.

Točan datum dolaska u Hrvatsku još uvijek nije poznat.

Vezane vijesti

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor informatičkog diva Apple, Tim Cook, odustao je od 75 milijuna dolara dividende od dionica kojima je tvrtka nagradila svoje zaposlenike,… Više

Komentari

registracija
20/8/10

McCoy, 20.03.12. 16:56

Sa cenom od 830USD po komadu? Malo je onih na Balkanu koji imaju para za to planinarenje...

http://www.pcworld.com/article/251928/what_you_could_buy_with_829.html#tk.nl_bex_h_topstories


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika