20.03.2012. / 17:51

Autor: Hina

NYT reducirao besplatni pristup internetskom izdanju

Američki dnevni list New York Times objavio je u utorak da je smanjio broj članaka koji se mjesečno mogu besplatno pročitati na njegovoj internetskoj stranici s dvadeset na deset.

NY Times smanjio je broj besplatnih članakaNY Times smanjio je broj besplatnih članakaAmerički dnevni list New York Times objavio je u utorak da je smanjio broj članaka koji se mjesečno mogu besplatno pročitati na njegovoj internetskoj stranici s dvadeset na deset.

Ta odluka stupit će na snagu od travnja, a NYT uz to predstavlja tri modela pretplate, od 15 do 35 dolara mjesečno.

"Danas oko pola milijuna korisnika interneta plaća kako bi vidjeli internetska izdanja Timesa ili International Herald Tribunea", kaže se u priopćenju. "Znali smo da naši čitatelji drže do našeg novinarstva i predvidjeli smo da će reagirati pozitivno na naše uvođenje pretplate", dodaje se.

New York Times je bio među prvim velikim američkim listovima koji su uveli plaćanje članaka na internetu, nakon Wall Street Journala koji je uvijek imao politiku plaćanja.

Danas oko 150 američkih listova traži plaćanje da bi se čitala njihova internetska izdanja, a još ih se stotinjak priprema učiniti isto.

(Hina) xmaš ydv

Vezane vijesti

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Intel je zbrojio i analizirao globalni internetski promet. Dobiveni rezultati daju sliku rasta interneta i dinamike korištenja određenih usluga.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika