20.03.2012. / 20:08

Autor: Nacional.hr

HDZ-ovi pravnici preispituju odluke Visokog suda časti

Radna skupina biti će sastavljena od pravnika iz stranačkih redova, a njihova će zadaća biti preispitati sve odluke Visokog suda čast

Preispitivati će se povratak nekih članova u HDZPreispitivati će se povratak nekih članova u HDZIzvanredna sjednica Nacionalnog vijeća HDZ-a potrajala je četiri sata i rezultirala dogovorom o osnivanju radne skupine koja će detaljno pročešljati Statu stranke.

Naime, prošlotjedna sjednica Visokog časnog suda HDZ-a na kojoj je u stranačke redove vraćen prethodno izbačeni Jerko Rošić potaknula je predsjednicu stranke Jadranku Kosor da preispita rad tog suda i njegovu usklađenost sa Statutom.

Radna skupina biti će sastavljena od pravnika iz stranačkih redova, a njihova će zadaća biti preispitati sve odluke Visokog suda časti.

Zanimljivo je kako je ova izvanredna sjednica sazvana nakon što se u javnosti pojavilo pitanje povratka u HDZ Ivića Pašalića, ali i još nekih nekadašnjih članova. Također, upitna je i pravovaljanost ponovnog ulaska u članstvo Tomislava Karamarka koji je stranku napustio prije desetak godina, a vratio se prije nešto više od godinu dana.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 20.03.12. 20:23

koje su to karikature i retardi od ljudi. To samo debili mogu podržavati.


registracija
31/1/10

STTony, 20.03.12. 21:31

mrvek, nažalost kod nas ih ima i previše.


registracija
29/11/09

Ivis, 20.03.12. 22:01

Tko to kaze da HDZ-ovci nisu dobra druzina? Pogledajte! BAVE SE SAMI SA SOBOM;;;;;


registracija
24/2/12

maksi, 21.03.12. 08:28

sve dok je Kosorica predjsednica hdz ce se bavit samim sobom, a ne hrvatkosm i ljudima koji imaju iz dana u dan sve vece probleme, bas nju briga za obicnog covjeka, njoj je samo bitno da se odrzi na vlasti i da ostane na čelu hdz-a..


registracija
24/2/12

leonarda, 21.03.12. 08:40

Zanimljivo je kako je ova izvanredna sjednica sazvana nakon što se u javnosti pojavilo pitanje povratka u HDZ Ivića Pašalića, ali i još nekih nekadašnjih članova. Također, upitna je i pravovaljanost ponovnog ulaska u članstvo Tomislava Karamarka koji je stranku napustio prije desetak godina, a vratio se prije nešto više od godinu dana.................i sad znači kad mu je jaca uručila iskaznicu to je bilo ok? i nju i karamarka skupa s milinoviće treba maknuti s utrke za kandidata predsjednika jer su sramota za hrvatski narod


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika