21.03.2012. / 08:53

Autor: Hina

Hrvatsko 'ne' Jeremiću

Pusić je na upit novinara o hrvatskom stavu oko Jeremićeve kandidature rekla da je ona istaknuta kasno, da je Litva to učinila još 2004. i prije godinu dana počela lobirati među članicama UN-a

Hrvatska je obećala poduprijeti Litvu za dužnost predsjednika Opće skupštine UN-a i svoje se riječi drži, izjavila je u utorak u Washingtonu hrvatska ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić i neizravno potvrdila da službeni Zagreb neće podržati kandidaturu srbijanskog ministra vanjskih poslova Vuka Jeremića za tu vodeću funkciju u Svjetskoj organizaciji.

Pusić je na upit novinara o hrvatskom stavu oko Jeremićeve kandidature rekla da je ona istaknuta kasno, da je Litva to učinila još 2004. i prije godinu dana počela lobirati među članicama UN-a. "Hrvatska joj je dala potporu i svoje se riječi drži", naglasila je šefica hrvatske diplomacije i dodala da je to prenijela srbijanskom ministru Jeremiću.

Pusić boravi u dvodnevnom radnom posjetu SAD-u i u srijedu će se sastati s američkom državnom tajnicom Hillary Clinton.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
9/4/10

imela, 21.03.12. 09:05

Srbiji treba dati podrsku a Jeremicu treba dati nogu u guzicu.


registracija
4/6/09

Alarik, 21.03.12. 09:22

Srbiji NE treba dati podrsku, a Jeremicu treba dati nogu u guzicu.


registracija
9/2/12

bobance, 21.03.12. 09:29

Kome treba Vasa podrska, jaka drzava Vi odlucujete o necemu. Ha, ha.


registracija
22/6/10

Konstantinos, 21.03.12. 10:27

Jeremicu svakako treba dati nogu u guzicu za skandalozno i ne diplomatsko ponasanje.

bobance, put Srbije u EU ipak ide preko Zagreba i Ljubljane ( a najvjerojatnije i Pristine) svidjelo se to vama ili ne!


registracija
30/12/08

csiki, 21.03.12. 10:37

Jeremic nije za diplomatu on je obicni napuvenko kao sto je bio predhodni ministar vanjski poslova RH. Obicni balkanci


registracija
20/6/11

etna47, 21.03.12. 10:40

Sama ideja da jedan Srbin poput radikala Jeremića bude presjednik UN-a je čisti APSURD.


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 21.03.12. 11:24

Srbiji treba dati dozivotni Crveni Karton zbog Ratnih zlocina u Hravtskoj -BIH-Kosovu ZA VJEKE VJEKOVA --amen:::::


registracija
19/3/12

vojvoda, 21.03.12. 11:53

Ova Vaša ministrica Pušić je žena od reči,svaka joj čast.Samo da nebude Srbin,može i Vinetu!


registracija
20/6/11

etna47, 21.03.12. 13:55

Kojom zaslugom je Vuk Jeremić doprinio da bud UN-o kandidat,samo zato jer je srbin i da dobro raspolaže engleskim jezikom. Srbiji bi tako nešto i trebalo da bi umanjili zločine koje su počinili u Hrvatskoj, BH i na Kosovu... Kako reče njihov bivši "vođ" malo morgen.


registracija
3/8/10

Vjetar, 21.03.12. 14:00

@ vojvoda, pa zar i Winnetou ( Vinetu ) nije srbin isto kao i sve ostale važnije povijesne osobe iz vašeg okruženja i malo šire.
Eto pokojnog Franza Ferdinanda ubište kao i ostale jer nažalost nisu ili ne bijaše srbi.


registracija
10/2/12

Hazu, 21.03.12. 17:01

bobanče,idi u šumadiju čobanče šiljaste glave ,tamo ti je jaka država,ala smo vas oprali po glavi šiljatoj 1995-te ,ha


registracija
20/8/10

McCoy, 22.03.12. 03:59

I Srbija i Hrvatska su banana drzavice a sad je jedna bana drzavica istakla svoje odlucno NE, ne bi li se malo uvukla trecoj banana drzavici koja je clanica EU. Veliki doprinos i uloga, nema sta!!!


registracija
22/6/10

Konstantinos, 22.03.12. 10:19

McCoy,
Hrvatska je mozda banana drzava samo po svojoj geografiji i to neka te tjesi. Sto se tice Srbije ti to svakako bolje znas u kakvoj je banani, nego mene muci jedna druga stvar ... i Srbija je obecala podrsku Litvi i onda se u posljednji cas predomislila i tako pogazila svoju rijec. Ima li netko u srbijanskom rukovodstvu koji je svjestan pogazene rijeci? HR diplomacija se nije pokazala kao prevrtljiva i vjerolomna pa je prema tome ne bi trebalo kuditi za cvrst stav. Tko ste vi da druge drzave etiketirate i omalovazavate? Kad bi Srbija bila barem pola kao HR ne biste pricali ovakve gluposti, ali ja vas razumijem dugacak je put Srbije u civilizirano drustvo Europe i vama jedino ostaje da pljujete i omalovazavate, jer niste u stanju priznati (pa makar to bili i Hrvati) da je netko napravio nesto biolje i pametnije. Ova velika razlika gdje je HR danas i gdje je na tom putu zaostala Srbija najbolji je dokaz koliko smo drugaciji i razliciti, HR je imala snage suociti se sa problemom i onda ga rijesiti. Srbija je uz jedva poklonjen kandidatski status jos desetke godina od sredene i normalne evropske drzave.


registracija
30/12/08

csiki, 22.03.12. 10:36

Konstatinos i jedna i druga drzava su banana drzava. Zar RH po Vama jedna pravna stabilna drzava gde curi med bez nacionalizma bez korupcije etnicke grupe su ravnopravni, zar to postoji kod Vas u RH? Kada Vasa bivsa predsednica izbacila iz stana vlasnika srbina koji je kasnije izvrsio samoubistvo to se ne dogadja ni u banana drzavi. Po Vasem je to pravedno i ostale nepravde i ubistava, bivsi predsednik sa nekoliko svojih ministra ocekuje sudjenje to je obicna balkanska zemlja, i Vi to vrlo dobro znate. Procitajte ove komentare pun sa vulgarnim recima koji mozete pronaci samo u hrvatskoj stampi


registracija
26/1/08

Rampa, 22.03.12. 10:41

Nije Jeremić Srbin, već polu Srbin!

Njegov djed je Bošnjak!!

A čak i da je Eskim, Jeremić je nekulturan, drzak, nadmen i bahat i treba ga podržati jedino u psihijatrijskom liječenju ako se odluči na njega!


registracija
26/1/08

Rampa, 22.03.12. 10:49

@csiki

Razumijem tvoje ogorčenje, jer si napustio HR na traktorskoj prikolici 95-e, ali je činjenica da smo mi srednjeeuropska država koja je to priznanje dobila i potvrdom primanja u NATO i EU!

Nikoga predsjednica nije izbacila iz stana, jer HR nije nikada nije imala predsjednicu, vec uvijek predsjednike!

Isto tako niti jedan predsjednik nije bio optužen ni zašto, iako bi jedan vjerovatno bio optužen da nije umro!

A pravi se našao pričati o izbacivanju iz stanova!

Samo baci pogled na prošlost, pa se prisjeti protjerivanja Hrvata i Mađara iz Vojvodine i otimanja njihove imovine, o BiH i Kosovu da i ne pričam!


registracija
30/12/08

csiki, 22.03.12. 11:44

Rampa prvo nisam napustio Hrvatsku na prikolici jer nikada nisam ziveo tamo samo povremeno sluzbeno drugo oprostite mozda nisam dobro napisao predsjednica Kosor gde zivi danas u stanu jednog srbina koji je izvsio samoubistvo Sanader sta je snjim ? RH je balkan to i jesigurno po geografskim kartama samo Vama je to sramota a ja zivim na zapadu i mojoj zeni nije sramota da je poreklom iz Vojvodine tako da znam situaciju. Koliko srpskim skola ima RH samo u Subotici ima 4 Odlazim cesto i neznam da je iko proteran ili mozda manji broj a ne kao u RH. Ne treba podleci propagandi i poverovati nego treba otici i proveriti jer rezultat propagande je i rat 91-95. A sta je sa vulgarnim recima to je kultura srednje evrope?


registracija
22/6/10

Konstantinos, 22.03.12. 12:00

Csiki,
Hrvatska 90-tih kada je bila napadnuta od strane JNA i srpskih paravojnih odreda, kada se sve ovo desavalo sto vi navodite, nije ista kao i Hrvatska 2012! Stanje se jako promjenilo i mi smo napredovali, isli napred nije bilo lako ali rezultati su tu. Mi smo se izvukli, i to jos vas ceka. To sto ima nkulturnih i poluobrazovanih ljudi na ovom siteu je njihov problem, a ne da na temelju toga izvlacite i konstruirate lazne generalizacije. A sto se tice borbe protiv korupcije... eh, sta li vas tek ceka, ne jedan nego mozda 2 Sanadera i pola vlade u zatvoru. Sve je to isti recept kojeg smo mi prosli a Crna Gora sada polako provodi, pa ce te i vi ako zelite u EU i NATO! Sve ovo govori da nismo isti i da to nikada necemo biti trudili se vi iz pestnih zila to negirati.


registracija
30/12/08

csiki, 22.03.12. 13:29

Konstatinos ne zivim u Srbiji ali po profesiji poznajem, bar mislim, obe zemlje nazalost obe zemlje daleko zaostaju od EU. Srbiju upropastilo rat bombardovanje ali korupcija mozda je manja nego u RH.Hrvatska je dobro krenula ali nazalost zaustavio se krivom politikom Tudjmana. U RH je nacionalizam je jaka za sve su krivi srbi i Tito, to je najbolja kamuflaza za sve pod okriljem toga sakriva se kradja korupcija. Veliki udeo u tome ima i crkva svugde se grade nove crkve a vjerujem da bi bilo bolje izgraditi jednu manju fabriku, jer moliti se moze i na poljani, ali raditi i proizvoditi ne. Mrznju treba ukinuti a ne jos vise raspaliti jer vidicete zbog toga vi cete i turizam upropastiti zbog neljubaznosti i skupoce vec godinama se smanjuje broj turista, a RH su potrebni komsije jer oni donesu dobit jer njima odgovara taj nivo turizma. Cesto odlazim a imam i priljatelje na oba strani a mogu da kazem srbi su mnogo ljubazniji od vas ako zelite proverite. Kako pricam "oba" jezika u srbiji nikad ne pitaju sta sam a kod vas prvo pitanje je "a sta ste" a znate sta to znaci. Na zemlji postoje dve vrste dobri i zli


registracija
26/10/11

eezy, 22.03.12. 14:01

Jedva čekam da radikalčići pobijede na izborima u Srbiji, te da i zadnjoj "nonici" bude jasno o kakvoj se nakaradnoj naciji radi!!!


registracija
30/12/08

csiki, 22.03.12. 14:53

eazy nije vazno da moja krava crkla vazno je sto je i komsijino


registracija
26/1/08

Rampa, 22.03.12. 15:29

@csiki

Mi nismo Balkan, koliko se god vi to trudili potencirati, ali nama nije niti bitno što vi mislite tamo!

Drugo, navodiš JEDNOG Srbina bez stana, a što je sa tisućama Hrvata iz Vojvodine koji su ostali bez stanova, što je sa stotinama tisuća Hrvata koji su ostali bez kompletne imovine u
BiH, da ne govorim o desetinama tisuća ubijenih i u HR i u BiH?!!!

Navodiš 4 kao hrvatske škoe u Subotici, pa tko ide u njih, kad ste protjerali većinu Hrvata od tamo još 91-e?!

A tim Hrvatima na popisima stanovniđštva u Srbiji ne dozvoljavate niti izjašnjavanje da su Hrvati već ste im prikačili glupost da su nekakavi Bunjevci kao da ovdje Hrvatu iz Slavonije kažeš da nije Hrvat već je Slavonac?!!!!

Ne znaš tko je protjeran iz Vojvodine???

Vi Srbi imate kolekvtivnu amneziju kad su u pitanju vaši zločini, eno ti Šešelja u Hagu, njemu se, između ostalog sudi i za masovno protjeriovanje Hrvata iz Vojvodine!

Broj turista u HR se ne smanjuje, naprotiv zadnje 2 sezone su najbolje do dsada, prihod je skoro 8 milijardi Eura po sezoni, i odmah da ti kažem ono što mnogi možda ne žele.

NIKOME NE TREBAJU "ljubazni" ili neljubazni SRPSKI TURISTI i ovdje ste i više nego NEPOŽELJNI!

Pošto vi Srbi patite od kolektivne amnezije, podsjetiću te da jedan prosječan Zadranin, Splićanin, Duborovčanin, Šibenčanin itd, nikad ne mogu zaboraviti vaše "ljubazno" djelovanje sa kopna, mora i iz zraka iz svih raspoloživih oružja, topništva, zrakoplovstva i vojnih brodova srpske "jna" po njihovim gradovima i zato vas nitko više ovdje ne treba niti kao turiste niti kao poslovnjake, jednostavno ni u kojoj formi!

Uopće nije u pitanju koliko biste vi donijeli zarade turizmu ovdje(ona je ionako mizerna, gledano ukupno vaš udio), u pitanju je to da ste nanijeli dovoljno zla Dalmaciji i HR da to nitko ovdje neće zaboraviti niti za idućih ne 20 već 200 godina!!


registracija
20/8/10

McCoy, 22.03.12. 16:15

@Rampa i Konstnatinos

Odgovoricu obojici u isto vreme jer me mrzi da ponavljam.
Mozete da se tesite da ste srednja Evropa ali geografski otprilike vise od pola Hrvatske je na Balkanu. To su naucno potvrdjene cinjenice. Ali sto je najbitnije, po mentalitetu ste takodje deo Balkana, to je neodvojivo. Osim toga, podsetite se nedavnih istrazivanja, Hrvati i Srbi dele isti gen, prema tome moglo bi se reci da smo skoro isti narod. Znam da je sovinistima kao sto vas dvojica to neizdrzivo ali sta cete, iz ove koze se ne moze.
Evo malo stiva za citanje, ako ne govorite engleski, ima sa strane link za hrvatski - ili za srpski, uostalom sto da ne, vidite da razumete sve sto napisem.

http://en.wikipedia.org/wiki/Balkans

A sto se tice najavljene pa povucene podrske Litvaniji, Boze moj pa svi politicari su prevrtljivi, imate primera u svojoj Balkanskoj banana drzavici koliko hocete. Ili ste vec zaboravili HDZ?


registracija
30/12/08

csiki, 22.03.12. 16:31

Rampa kada ste bili u Subotici ?U Subotici postoji skole, radio, kazaliste na hrvatskom jeziku .Postoji vise kulturni ustanova sto ste imali sansu da gledate na HTV prije dve godine u emisiji nedeljom popodne ili to je mozda laz na vasoj televiziji. U okolnim selima sto je narocito Tavankut Djurdjin Ljutovo Bikovo itd.stanovnistvo je 100% hrvatsko sa odgovarajucem skolama i kulturnim ustanovama ako ne verujete mozete preko svojih poznanika proveriti a ne bleblecati kao jedan koji nikada nije napustio granice svoga salasa. Dali ste culi za slamarke to rade iskljucivo hrvati ili bunjevci. Sto se tice naziva hrvati ili bunjevci to prave upravo politicari jer ovako imaju dve partije dva rukovodstva ali i to je istina da u jeziku ima razlika jer Vi kao hrvat nebi razumeli vojvodjanske hrvate sa severa Backe. Imam prijatelja koji se upisao se kao hrvat sinovi kao bunjevci a kod kuce pricaju madjarski za vas je komplikovano jer ste saslepljeni svojim nacionalizmom. Ako zelite posetite u osmom mesecu Suboticu kada je Duzijanca uvericete se da ima hrvata i bunjevaca i za skole i za ostale kulturne ustanove. Seselju je mesto u Hagu kao i nekima iz HR koji su zaslepljeni svojim nacijom i vrsili zlocine nad svojima


registracija
10/2/12

Hazu, 22.03.12. 18:20

U srbiji csiki nema Hrvata,a ii ono što je ostalo od straha su znaš već kako se nazivaju!!!
Svi Hrvati i z srbije koji su etnički očišćeni NIKAD ALI NIKAD se više neće vratiti,a srbi su ČAK i abolirani i vraćaju se ,a oni koji neće zna se zbog čega neće i treći dio se raselio i odlično snašao po svietu.
Ali imaju pravo se vratiti,a vi ste kao nacisti i ustaše onomad ubijali po ulicama beograda i subotice i slankamena Hrvate bez milosti i sad bi izjednačavali krivjnju.
Ma bolji smo od vas u SVEMU i napredniji to vas boli.
Što vriedi da u srbiji ima škola sa Hrvatskim jezikom ako nema Hrvata?
A da ne govorim o danasnjo temi O DRAŽI MIHAJLOVIĆU ŠTO GA ŽELITE SKORO SVI rehabilitirati,prebolesno od 7 milijunskog susjeda,znamo mi što vi kujete,ali nikad vam neće uspjeti jer kad Hrvata naljutite bit će vam ustaše mila majka za novi naraštaj Hrvata ,a onda će i banjaluke nestat u ovom mraku današnjice gdje nikad ali nikad neće nijedan hrvat se vratiti jer nesmije kao ni u srbiju nego mješanci


registracija
10/2/12

Hazu, 22.03.12. 18:22

i onda nam govorite o Oluji,ma dobro ste prošli dobili ste KORIDORE ,preživjeli ,a kolateralne žrtve ste digli u visine sa štrpcem bolesnim koji vas i dalje doji četništvom i to mladež po srbiji,sramota


registracija
10/2/12

Hazu, 22.03.12. 18:29

kao što je katolička crkva od 1945 platila šurovanje sa ustaama i to plaćala do 1990 ,tako i kod vas treba SANU i SPC sa četnicima da plati danak A NAROD katarzu i neće biti problema,a ne KAD SE ČETNIK vraća aboliran u RH još nam i prodiku drži kako je kriza,ma nemoj a tko ju je stvorio i pola Hrvatske srušio i ubio 23000 Hrvata u 21 stoljeću?
I onda se pravdaju jasenovcem ,kao da za jasenovac nije dovoljno bilo 50 godina iseljavanja i likvidiranja Hrvata ,jel ?
Jebem mu sjeme onom tko opovrgava ovo ,jer Hrvatska je još jedna u iseljeništvu,a danas se iseljava zbog pola porobljene države i popaljene.
Što nije istina da su svećenici ubijana i časne sestre,crkve paljene od 1945-90 i 91-95?
A tko je SANU i SPC kaznio?

NITKO,jer 45% srpskog naroda podržava četnike i nezna što znači katarza i pomiba


registracija
10/2/12

Hazu, 22.03.12. 18:29

kao što je katolička crkva od 1945 platila šurovanje sa ustaama i to plaćala do 1990 ,tako i kod vas treba SANU i SPC sa četnicima da plati danak A NAROD katarzu i neće biti problema,a ne KAD SE ČETNIK vraća aboliran u RH još nam i prodiku drži kako je kriza,ma nemoj a tko ju je stvorio i pola Hrvatske srušio i ubio 23000 Hrvata u 21 stoljeću?
I onda se pravdaju jasenovcem ,kao da za jasenovac nije dovoljno bilo 50 godina iseljavanja i likvidiranja Hrvata ,jel ?
Jebem mu sjeme onom tko opovrgava ovo ,jer Hrvatska je još jedna u iseljeništvu,a danas se iseljava zbog pola porobljene države i popaljene.
Što nije istina da su svećenici ubijana i časne sestre,crkve paljene od 1945-90 i 91-95?
A tko je SANU i SPC kaznio?

NITKO,jer 45% srpskog naroda podržava četnike i nezna što znači katarza i pomiba


registracija
10/2/12

Hazu, 22.03.12. 18:29

kao što je katolička crkva od 1945 platila šurovanje sa ustaama i to plaćala do 1990 ,tako i kod vas treba SANU i SPC sa četnicima da plati danak A NAROD katarzu i neće biti problema,a ne KAD SE ČETNIK vraća aboliran u RH još nam i prodiku drži kako je kriza,ma nemoj a tko ju je stvorio i pola Hrvatske srušio i ubio 23000 Hrvata u 21 stoljeću?
I onda se pravdaju jasenovcem ,kao da za jasenovac nije dovoljno bilo 50 godina iseljavanja i likvidiranja Hrvata ,jel ?
Jebem mu sjeme onom tko opovrgava ovo ,jer Hrvatska je još jedna u iseljeništvu,a danas se iseljava zbog pola porobljene države i popaljene.
Što nije istina da su svećenici ubijana i časne sestre,crkve paljene od 1945-90 i 91-95?
A tko je SANU i SPC kaznio?

NITKO,jer 45% srpskog naroda podržava četnike i nezna što znači katarza i pomiba


registracija
20/8/10

McCoy, 22.03.12. 18:50

Hazu, ili mozda da kazem Djani, zestoko si oboleo. PTSP ili sizofrenija, ne znam i ne interesuje me. Ono sto pises nema veze sa realnoscu osim sa "tvojom" realnoscu a tu se opet vracamo na dijagnozu.
Kad si bio u Srbiji pa da tvrdis da tamo nema Hrvata? O kakvoj katarzi pricas ti koji bi najradije istrebio i poslednjeg Srbina a verujem i neke Hrvate koji se ne slazu s tobom. O kakvim suocavanjima sa zlocinima ti pricas koji velicas onu dvojicu u Hagu a da ne pominjem Pavelica & ekipu?
Uostalom ovo besmisleno kuckam jer ti da imas pameti ne bi sve ovo ni napisao.


registracija
22/6/10

Konstantinos, 23.03.12. 10:05

McCoy,
Uzalud vam trud prijatelju... uzalud vam sve genetske i druge teorije da imamo isti gen pa da smo po tome "braca". To vam je kao da se utopljenik hvata za slamcicu spasa. Vas nesto drugo muci i sto si ne mozete nikako objasniti a to je kako je Hrvatska toliko odmakla a Srbija toliko zaostala! Mislim da problem lezi ne u Hrvatskoj nego u Srbiji. Sve drugo nije nista drugo do ona stara seljacka, "da susjedu crkne krava". Ako je to domet vaseg "argumenta" iliti diskusije, onda je to vrlo zalosno. Da bi ste dosli na ovaj portal najprije bi ste morali postovati i uvazavati razlicitost vasih "sugovornika"! To je temeljno pravilo koje vi ovdje negirate prodajuci nam maglu etiketirajuci svakoga da je ovakav, onakav, bolestan ... nista novo naucili smo mi to od onih koji u nedostatku argumenata najbolje sto znaju - je da etiketiraju. Vi ste vec poznati po tome na ovome siteu! Dakle, nista ni novo ni argumentirano, samo vec poznate fraze i etikete kao najvisi domet vaseg intelektualnog naprezanja.


registracija
10/2/12

Hazu, 23.03.12. 16:09

MCCOY ,TI SI IZLUDIO NAČISTO ,NEMA HRVATA u smrdiji ,a to što ih ti nazivaš zašto se oni sami ne izjasne po Vojvodini smrade lažove imbecilni i sa kim me opet uspoređuješ nije mi jasno osim što mi je kristalno jasno da si ishlapio,šuplja glava kao šuplji zub!!!

KATARZA,KATARZA glupsone,puna vam je smrdija zločinaca ,više nego u afganistanu ,iz RH došli hrvatski pravoslavci i još im niste dali papire hahaha ,volite se čudo hahahaha,nema vama krajine,ha,a neče biti ni smrdije uskoro ,izluđeni skote,znaš li ti čiji si uopće,pitaj mamu ,ona zna sve,ali iskrenost kod vas mi je poznata


registracija
10/2/12

Hazu, 23.03.12. 16:11

Ona dvojica u Haagu leže zbog Štrpca koji nesmije svojoj KUĆICI hahahaahaa kao ni ostalih par stotina tisuća hahahaha,držte se juga smrdije gdje na drvene plugove još orete ,ostavite se Nezavisne jer će vam prisjesti još više,a pitaš se što je to još više nego što ste nahebali???
budeš gledao i to...........


registracija
20/8/10

McCoy, 23.03.12. 16:42

@Konstantinos
Procitaj komentar koji je ostavio SrbinBeograd a onda procitaj i moj komentar.

http://www.nacional.hr/clanak/127040/drazina-rehabilitacija-opasno-bure-baruta

Da ne ponavljam jedno te isto, nivo razmisljanja ti je na nivou balavca od 10 godina. Ja se slazem da se ne slazemo u mnogim stavovima ali tvoji i ovog bolesnika Hazu-a nemaju cak ni malo osnove u realnosti. Iznosite cinjenice koje postoje samo u vasim glavama. A drzava u koju se kunete vam se raspada ali jos samo vi izgleda to ne vidite.

@Hazu, na tebe necu preterano trositi reci ni vreme, ti brate nisi normalan, bolje idi lekaru i nadaj se najboljem.


registracija
22/6/10

Konstantinos, 23.03.12. 18:28

McCoy,
da li vi imate ijedan argument za bilo sto normalno, a da nije etiketiranje, vrijedanje, i skrivanje vlastite sujete pa caki prikrivene mrznje. Pa dajte malo zivota i pozitive. Pa da je situacija obrnuta, ja bih se radovao sto ste barem vi uspjeli jer ako je i vama dobro valjda ce biti i nama. Ali ne, to od vas ne vrijedi ocekivati, takav soj ljudi izgleda ne zivi istocno od Vukovara, ili se mozda varam, e pa dajte me onda demantirajte... ako mozete.. i ako ste intelektualni kapacitet da to uradite. Pozdrav! I znate sto, bas mi postaje zabavno suocavati se sa ovakvim "misljenjima" sa istoka. Da li svi misle na ovakav nacin... pitam se ...?


registracija
12/11/11

Janko1979, 23.03.12. 23:59

hrvatsku nitko nista ne pita...


registracija
20/8/10

McCoy, 24.03.12. 16:21

@Konstantinos
Obzirom da cesto dolazim u Hrvatsku, poslom i na odmor, mogu vam samo reci da imam dosta istomisljenika Hrvata kojim nije potrebno da pljuju po susedima da bi izneli svoje misljenje. I ja ga uvazavam kao sto i oni uvazavaju moje. Medjutim, poluistine i spekulacije koje ovde mogu da se procitaju, nisu samo uvredljive vec pokazuju i intelektualni domet onoga ko ih iznosi. Da ne govorim o cisto sovinistickim uvredama koje imaju cilj da potkrepe svest o vlastitoj velicini. Kao sto rekoh vise puta, jadno. Nisam za velicanje ni jedne nacije sa Balkana na stetu neke druge i ako ste ikada citali do kraja moje komentare, nikad nisam podcenio Hrvate kao naciju. A podcenjivao sam vredjanje i omalovazavanje i to ciniti i dalje. Kao sto kritikujem lose stvari u Srbiji, uostalom.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika