21.03.2012. / 11:43

Autor: Hina

Muppeti dobili zvijezdu u Hollywoodu

Žabac Kermit, Miss Piggy, medvjed Fozzie i druge lutke okupile su se u srcu Hollywooda ispred kino-dvorane El Capitan, nasuprot koje je otkrivena njihova zvijezda u prisustvu brojnih obožavatelja

IlustracijaIlustracijaSlave lutke iz "Muppet Showa" dobile su u utorak zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu, u prisustvu kćeri njihova tvorca Jima Hensona.

Žabac Kermit, Miss Piggy, medvjed Fozzie i druge lutke okupile su se u srcu Hollywooda ispred kino-dvorane El Capitan, nasuprot koje je otkrivena njihova zvijezda u prisustvu brojnih obožavatelja.

"Doista smo jako sretni što smo na Hollywood Boulevardu i pridružujemo se nekim od najvećih imena estrade", izjavio je žabac Kermit.

Lisa, kći tvorca Muppeta Jima Hensona, dodala je: "Muppeti sad imaju vlastitu zvijezdu na Hollywood Boulevardu, nedaleko zvijezdi mog oca i Kermita".

Kino El Capitan, u vlasništvu Disneyja, poslužilo je kao dekor za brojne prizore iz najnovijeg filma "Muppeti", koji je premijeru u Hrvatskoj imao krajem prošle godine, a obilježio je povratak lutki nakon nekoliko godina odsustva.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika