21.03.2012. / 15:11

Autor: Nacional.hr

Radnici Jadrankamena ispljuskali direktora pa ih prijavio policiji

"Bilo je težih riječi, recimo verbalni delikt, ali nikakvog fizičkog napada nije bilo. Međutim, on je sjeo u Audi, otišao i prijavio napad", izjavio je za Večernji list Drpić

Radnici Jadrankamena (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)Radnici Jadrankamena (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)Direktor Jadrankamena, Vedran Vilović, je policiji prijavio trojicu radnika zbog fizičkog napada, piše Večernji list.

Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske potvrdili su prijavu, istraga je u tijeku. Navodno su radnici Jadranakmena u štrajku direktora dočekali na parkiralištu u Poljičkoj ulici, gdje su ga nakon verbalnog sukoba ispljuskali.

Tonči Drpić, predsjednik Nezavisnog sindikata Jadranakmena opovrgava napad. "Vidjeli smo ga u novom Audiju od firme, a nama ne daju plaće još od studenoga. Jednom se radniku smrklo pred očima pa mu je rekao da su mu djeca gladna. Bilo je težih riječi, recimo verbalni delikt, ali nikakvog fizičkog napada nije bilo. Međutim, on je sjeo u Audi, otišao i prijavio napad", izjavio je za Večernji list Drpić, koji je s dvojicom radnika priveden u policijsku postaju.

Podsjetimo kako radnici Jadrankamena nisu dobili plaću od studenoga, ali rade za vrijeme štrajka kako ne bi zakinuli kupce. Vilović je nedavno od Trgovačkog suda u Splitu zatražio pokretanje stečaja nad Jadranakmenom s obzirom na to da im je račun već duže vrijeme blokiran, a struja isključena.

Vezane vijesti

'Pozivanje na otpor i samovlast'

'Pozivanje na otpor i samovlast'

Kod suca istrage Županijskog suda u Splitu u tijeku je ispitivaje četvorice radnika Jadrankamena, koji su privedeni jučer u Policijsku upravu u… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 22.03.12. 00:38

To se zove smijanje cijeloj naciji u lice sa blagoslkovom vlasti i osiguranjem policije.Živio Franjo Tuđman,Bruno Orešar i Borislav Škegro.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika