21.03.2012. / 18:57

Autor: Hina

Inspekcija zatvorila gradilište Kerumovog hotela "Marjan"

Građevinska inspekcija Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja zatvorila je gradilište hotela Marjan u Splitu, u vlasništvu gradonačelnika Željka Keruma zbog odstupanja od potvrđenog glavnog projekta, a zabrana gradnje ostati će na snazi sve dok se investitor ne uskladi sa Zakonom, potvrdila je danas glasnogovornica ministarstva Kata Gojević.

Željko KerumŽeljko KerumGrađevinska inspekcija Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja zatvorila je gradilište hotela Marjan u Splitu, u vlasništvu gradonačelnika Željka Keruma zbog odstupanja od potvrđenog glavnog projekta, a zabrana gradnje ostati će na snazi sve dok se investitor ne uskladi sa Zakonom, potvrdila je danas glasnogovornica ministarstva Kata Gojević.

Prije toga građevinska inspekcija obavila je i nadzor na projektu rekonstrukcije postrojenja toplinske crpke hotela Marjana u Splitu te je utvrdila da investitor ne posjeduje izvedbene projekte. Sukladno tome je 8. ožujka zatvorila to gradilište. Investitor je 12. ožujka dostavio traženu dokumentaciju, pa je inspekcija obustavila postupak, priopćila je glasnogovornica Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja Kata Gojević.

Željko Kerum kupio je hotel Marjan 2005. godine.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika