22.03.2012. / 10:53

Autor: Totalsport

Tebow zbog Manninga nastavlja karijeru u NY Jetsima

Tebow (25), koji je u NFL ligu došao tek prije dvije godine (Denver ga je na draftu uzeo kao 25. izbor) glavna je priča zamjene između NY Jetsa i Denvera u koju su još uključena prava na tri izbora drafta (jedan od strane Denvera i dva od strane Jetsa)

Tim Tebow (Wikipedia)Tim Tebow (Wikipedia)Tim Tebow je prošle sezone bio apsolutno otkriće NFL lige (američki nogomet), te čovjek koji se, poput košarkaša Jeremyja Lina u New York Knicksima, pojavio iz ničega i zadivio sve.

Na osnovu ponajprije njegovih igara Denver se ubacio u doigravanje, gdje je poražen od kasnijeg finalista New Englanda. Tada za New England nije igrao Peyton Manning zbog ozljede, no taj legendarni "quarterback" je naknadno "uništio" Tebowa. Odnosno, dolaskom Manninga u Denver, taj je klub postao suvišan za drugog sjajnog "quarterbacka" Tebowa, pa su ga Broncosi proslijedili dalje.

Tebow (25), koji je u NFL ligu došao tek prije dvije godine (Denver ga je na draftu uzeo kao 25. izbor) glavna je priča zamjene između NY Jetsa i Denvera u koju su još uključena prava na tri izbora drafta (jedan od strane Denvera i dva od strane Jetsa).

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika