22.03.2012. / 12:01

Autor: Nacional.hr

Suđenje Paravinji bit će zatvoreno za javnost

Paravinja je tražio da suđenje bude javno, no sudsko vijeće je odlučilo suprotno i zabranilo objavljivanje bilo kakvih informacija do kraja suđenja

Dragan ParavinjaDragan ParavinjaNa Županijskom sudu u Šibeniku nastavlja se suđenje Draganu Paravinji, na zahtjev obitelji ubijene Antonije Bilić i državnog odvjetništva odlučeno je kako će suđenje biti zatvoreno, piše Index.

Paravinja je osumnjičen za pokušaj silovanja i ubojstvo 17-godišnje Antonije Bilić te pokušaj silovanja još jedne djevojke. Paravinja bi se trebao još jednom izjasniti o krivnji po točkama optužnice, a među prvima će na klupu za svjedoke sjesti roditelji i sestre nestale Antonije Bilić.

Paravinja je tražio da suđenje bude javno, no sudsko vijeće je odlučilo suprotno i zabranilo objavljivanje bilo kakvih informacija do kraja suđenja.

Podsjetimo kako je Antonija Bilić nestala je u lipnju prošle godine, a njeno tijelo nije pronađeno. Osumnjičeni Paravinja već je jednom izbjegao početak suđenja, otkazavši punomoć odvjetniku Branku Baici nakon čeg mu je sud dodijelio šibensku odvjetnicu Ankicu Giljanović.

Vezane vijesti

Županijski sud zatražio nova vještačenja u slučaju Paravinje

Županijski sud zatražio nova vještačenja u slučaju Paravinje

Županijski sud u Šibeniku na današnjem ročištu protiv Dragana Paravinje, vozača kamiona optuženog za pokušaj silovanja i teško ubojstvo maloljetne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika