22.03.2012. / 15:29

Autor: Nacional.hr

Huawei Vision dostupan i u Hrvatskoj

Na hrvatsko tržište lansiran vrhunski pametni telefon kompanije Huawei koji će korisnike oduševiti elegantnim dizajnom, superiornim tehnološkim rješenjima, jednostavnošću korištenja i cijenom prilagođenom standardu domaćih korisnika

Huawei VisionHuawei VisionHuawei Vision smartphone je telefon koji predstavlja spoj najsuvremenijih tehnoloških funkcionalnosti upakiranih u elegantno dizajnirano, ultra-tanko, kućište debljine svega 9,9 milimetara. Ono što Huawei Vision već na prvi pogled izdvaja od sličnih uređaja je vizualno impresivno 3D korisničko sučelje (poznatije kao SPB - shell), koje će upotrebu integriranih aplikacija učiniti iznimno zabavnim i atraktivnim iskustvom. Platforma za rad je dakako Android dok se za besprijekoran rad svih ugrađenih alata brine Qualcommov Snapdragon procesor na taktu od 1GHz. Kada se tomu doda da je Huawei Vison jednostavan i intuitivan za korištenje, jasno je da je Huawei mislio na svaki segment rada sa svojim uređajem.

Svoj top model kineska je kompanija napravila od aluminijskih legura zahvaljujući kojima je kućište uređaja izdržljivo, lagano (121 gram) i tanko (9,9 mm). Uz to Vision krasi raskošan WVGA kapacitivni ekran veličine 3,7 inča koji vjerno reproducira fotografije snimljene HD kamerom od 5 megapiksela (s autofokusom i LED bljeskalicom) ali i video isječke koje snima u rezoluciji 720p. Za dijeljenje snimljenih sadržaja putem društvenih mreža brine se podrška za rad u brzim mobilnim i Wi-Fi mrežama, ili pak brza bežična Bluetooh (V2.1) veza.

"Vrlo smo uzbuđeni predstavljanjem Visiona, jer se radi o uređaju koji predstavlja savršen balans između tehnologije i dizajna", rekao je Victor Xu, član uprave za marketing kompanije Huawei Device i dodao kako jedinstveno 3D korisničko sučelje najavljuje novu eru u kompaniji koju će obilježiti uređaji čiji je cilj da promišljenim dizajnerskim rješenjima i pametnim funkcionalnostima unaprijede korisničko iskustvo.

Huawei Vision hrvatskim će korisnicima biti dostupan u svim TELE2 prodajnim centrima krajem ovog tjedna, po cijeni od 2.045 kuna u pre-paid paketu, što ga čini jednim od uvjerljivo najpovoljnijih uređaja u najvišoj mobilnoj klasi.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika