22.03.2012. / 19:13

Autor: Hina

Real Madrid gradi 'raj na zemlji'

Španjolski nogometni velikan Real Madrid planira u Ujedinjenim Arapskim Emiratima do 2015. godine izgraditi 'Real Madrid Resort' koji će sa sadržavati luksuzne hotele, marinu i stadion.

Igrači Real Madrida imati će najbolje uvjeteIgrači Real Madrida imati će najbolje uvjeteŠpanjolski nogometni velikan Real Madrid planira u Ujedinjenim Arapskim Emiratima do 2015. godine izgraditi 'Real Madrid Resort' koji će sa sadržavati luksuzne hotele, marinu i stadion.

Projekt vrijedan milijardu dolara bit će izgrađen na umjetnom otoku, a bit će rasprostranjen na 430.000 kvadratnih metara. Cijeli kompleks sadržavat će marinu, nekoliko luksuznih hotela, brojne apartmane i vile, zabavni park, klupski muzej, te futuristički stadion sa 10.000 mjesta sa jednom stranom otvorenom prema moru.

"Ovo je strateški korak koji će ojačati naše ime na Bliskom istoku i Aziji," kazao je predsjednik 'Kraljevskog kluba' Florentino Perez. Deveterostruki europski prvak cijeli projekt će raditi u suradnji s RAK Marjan Island Football Investment fondom.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika