23.03.2012. / 11:46

Autor: Totalsport

Rudy Fernandez propušta ostatak sezone

Fernandez je zbog te ozljede ove sezone propustio već 12 utakmica

Rudy Fernandez (Reuters)Rudy Fernandez (Reuters)Španjolski košarkaš Rudy Fernandez (26), igrač Denver Nuggetsa, zbog ozljede leđa neće igrati do kraja osnovnog dijela sezone.

Fernandez je zbog te ozljede ove sezone propustio već 12 utakmica. Nakon nedavnog dvoboja protiv Dallasa 19. ožujka, u kojem se ozljeda produbila, savjetovano mu je da se podvrgne dijagnostičkom testiranju i operaciji. Još se ne zna datum operacije.

Ove sezone je Fernandez odigrao 31 utakmicu za Nuggetse (samo jednom je počeo) i prosječno je u nepune 23 minute igre postigao 8.6 koševa uz 2.1 skok i 2.4 asistencije.

Fernandez je prošle tri sezone igrao za Portland koji ga je tijekom drafta krajem prošle godine mijenjao u aktualne prvake Dallas Maverickse. No, bek-šuter koji je tijekom nedavnog ''lockouta'' igrao za Real Madrid nije na koncu odigrao nijednu utakmicu u momčadi Dirka Nowitzkog.

Dallas je nakon dovođenja Vincea Cartera i Delontea Westa procijenio da mu Fernandez nije potreban, tako da se Španjolac odlučio za prelazak u Denver.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika