25.03.2012. / 16:57

Autor: Totalsport

Chelsea u petak potpisao Cavanija za 30 milijuna funti?

Osim Chelseaja za Cavanijeve je usluge interes iskazao i Liverpool u kojem, čini se, više nemaju puno strpljenja za Andyja Carrolla

Edinson CavaniEdinson CavaniPrema informacijama objavljenima u nedjeljnom izdanju engleskog lista The Sun, a koje prenosi portal Goal.com, u petak su zastupnici nogometaša Napolija Edinsona Cavanija u Londonu dogovarali njegov transfer u Chelsea.

Urugvajski napadač u ovoj je sezoni s 26 pogodaka u svim natjecanjima potvrdio da se radi o kalibru nogometaša za najbolje europske klubove, a prema posljednjim informacijama najbliže je prelasku u londonski Chelsea.

Prema saznanjima The Suna u petak su Cavanijevi zastupnici boravili u Londonu gdje su navodno s čelnicima Chelseaja razmatrali njihovu ponudu i uvjete prelaska na Stamford Bridge. Prema istom izvoru vlasnik kluba Roman Abramovič spreman je za 25-godišnjeg napadača na ime odštete Napoliju izdvojiti 30 milijuna funti.

Osim Chelseaja za Cavanijeve je usluge interes iskazao i Liverpool u kojem, čini se, više nemaju puno strpljenja za Andyja Carrolla kojeg su prije nešto više od godinu dana od Newcastlea otkupili za 35 milijuna funti. Jedan od aduta "redsa" svakako je i mogućnost da Cavani u napadu zaigra sa suigračem iz urugvajske reprezentacije Luisom Suarezom.

Uz Chelsea i Liverpool u kontekstu dovođenja Cavanija još su se spominjali Real Madrid, Inter i minhenski Bayern.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika