26.03.2012. / 11:30

Autor: Nacional.hr

HČSP najavio 'mimohod'

Zagrebački marš radikala

Radikali još navode kako će tijekom mimohoda pričati i o 'domaćim izdajnicima koji su hrvatske generale doveli u poziciju da im se sudi po svjetskim inkvizicijskim sudovima

Fotc: Ilustracija (Pixsell)Fotc: Ilustracija (Pixsell)Hrvatska čista stranka prava će 13. travnja 2012. u Zagrebu organizirati Međunarodnu nacionalističku konferenciju, a 14. travnja mimohod kroz Zagreb
pod nazivom "Za generale".

Tema Međunarodne nacionalističke konferencije je "Važnost povezivanja nacionalista Europe". O toj temi na konferenciji će kao domaćini govoriti
Josip Miljak, Frano Čirko, prof.dr. Tomislav Sunić, te gosti iz srodnih organizacija diljem Europe (iz Mađarske, Bugarske, Poljske, Belgije,
Njemačke, Austrije itd.). Organizator konferencije je HČSP-ovo obrazovno tijelo - Pravaška akademije "Milan pl. Šufflay".

Dan nakon konferencije biti će organiziran mimohod kroz Zagreb pod nazivom "Za generale". "Mimohod se organizira povodom godišnjice sramotne presude hrvatskim generalima u Haagu", vele pripadnici krajnje desnice.

Radikali još navode kako će tijekom mimohoda pričati i o 'domaćim izdajnicima koji su hrvatske generale doveli u poziciju da im se sudi po svjetskim inkvizicijskim sudovima.

Komentari

registracija
22/3/11

vferari, 26.03.12. 12:37

Totalni idijotiz!Vjerojatno će nositi transparente Pavelića i saveznika mu Hitlera jadna zemlja koja posjeduje ovakve manijake.


registracija
15/11/11

buco091, 26.03.12. 15:24

Nadam se da će kao specijalnog gosta na konferenciju pozvati i Zmagu Jelinčića


registracija
28/4/10

Zvonko, 26.03.12. 15:57

Ja još nisam vidio javni prosvjed, iako su mi ti Miljakovi "čistunci" smješni, sa Pavelićevim slikama. Takav performans bi bio itekako dobro meso za brojne medije po Hrvatskoj, pa se ne bi sigurno mogli braniti da je nešto promaklo!

Ne radi se o nikakvim radikalima nego o pravašima, koji uzgred rečeno, prenose poruke koje bi i mnogi od nas trebali poduprijeti a tiču se izdajnika, kojih je u zadnjih 20-ak godina bilo podosta, i podrške generalima. Žalosno je da takve poruke ne odašilju jače stranke nego ovakve mizerne!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika