27.03.2012. / 07:00

Autor: Dora Juras

Ivan Herceg: Ako me smatrate fatalnim, znači da sam dobro obavio posao

Zagrebački glumac koji lomi ženska srca ulogom kapetana Jakova Zlatara u "Larinu izboru" s 50,5 posto glasova pobjednik je Extrina izbora za najpoželjnijeg neženju: u ekskluzivnom intervjuu govori kako su njegov imidž fatalnog muškarca kreirali mediji te priznaje da svoj dobar izgled duguje redovitom vježbanju u teretani

"Mediji su o meni kreirali sliku fatalnog muškarca, vjerojatno na temelju uloga u kojima sam se našao, možda kakvih anketa, pa i ove vaše", kaže Ivan Herceg"Mediji su o meni kreirali sliku fatalnog muškarca, vjerojatno na temelju uloga u kojima sam se našao, možda kakvih anketa, pa i ove vaše", kaže Ivan HercegExtrine čitateljice su odlučile: najpoželjniji hrvatski neženja je Ivan Herceg, zvijezda serije “Larin izbor”. Ovaj 30-godišnji televizijski, filmski i kazališni glumac mnoga ženska srca osvojio je još 2010. u seriji “Dolina sunca” u kojoj je igrao Kristijana Vitezovića i godinu dana kasnije kao Dino Popović u “Najboljim godinama”. Ipak, ulogom kapetana Jakova Zlatara, bogatog splitskog nasljednika, fatalnog muškarca i pozitivca koji je spreman učiniti baš sve kako bi sačuvao ljubav svog života, oborio je s nogu žene svih generacija. Svojim glumačkim talentom, ali i fizičkim izgledom koji može zahvaliti sportu kojim se cijeli život bavi, osvojio je titulu najpoželjnijeg neženje. No, na njegovu sreću, ali i na žalost mnogih obožavateljica, njegovo je srce trenutačno - zauzeto. Ivan je od Nove godine u ljubavnoj vezi s voditeljicom na radiju Hit FM Tatjanom Jurić.

EXTRA: Naše čitateljice proglasile su vas najpoželjnijim neženjom, laska li vam to?

- Zahvalan sam vašim čitateljicama, pozdravljam ih sve ovom prilikom. Dakako da takve stvari laskaju, ali sigurno i sami znate da se mi dečki time previše ne zanosimo. Iako, najpoželjniji neženja... Koji su argumenti za to?

EXTRA: Prilaze li vam žene više otkad ste utjelovili lik fatalnog Jakova u seriji “Larin izbor”?

- Događaju se češći usputni kontakti. Uglavnom komentiraju seriju i to obično bude jako simpatično. No, ako vidim da kreće u nekom drugom sjeru - povlačim se.

EXTRA: Živcira li vas ta količina pažnje?

- Ma ne, shvatio sam to kao dio svoga posla. Dok bude projekata, bit će i pažnje. Iako, većinu vremena sam na setu ili pak okružen bliskim ljudima pa nisam toliko na meti. Izbjegavam brojne evente, takav sam po prirodi. Ne volim se previše nametati ni naslikavati, ali kad kontaktiram s publikom, rado to činim.

EXTRA: Glumite li ponekad i u privatnom životu?

- Često me to pitaju - glume li ili glumataju glumci i privatno? Neki zaista misle da je to tako, ali to je nemoguće. Gluma je za pozornicu i kamere, privatni život je nešto drugo. Tu gluma ne prolazi.

EXTRA: Često vas nazivaju fatalnim, smatrate li se takvim?

- Niti se takvim doživljavam, niti radim na tome. Mediji su kreirali tu sliku o meni, vjerojatno na temelju uloga u kojima sam se našao, možda kakvih anketa, pa i ove vaše. Koliko sam fatalan, odlučuje scenarij u kojem se nađem. Ako me već smatrate takvim, valjda sam svoj posao dobro obavio, a to me još više veseli. Dobro obavljen posao! Lako za fatalnost.

EXTRA: Biste li se razgolitili za neki časopis kad bi ponudio dobar honorar?

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Extrin veliki izbor: Tko je najpoželjniji neženja?

Extrin veliki izbor: Tko je najpoželjniji neženja?

S ovim brojem magazina Extra počinje veliki izbor za najpoželjnijeg hrvatskoga neženju. Naime, u sljedećih nekoliko tjedana od četrdeset hrvatskih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika