27.03.2012. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Lana Pavić: Pomirenje s Branom je samo pitanje dana

Tri mjeseca nakon raskida ljubavne veze s Branimirom Brkljačem s kojim ima kćer Laru Bornu, 32-godišnja bivša manekenka opet se viđa s tim poduzetnikom koji, prema riječima njemu bliskih ljudi, na sve moguće načine pokušava izgladiti stvar s bivšom partnericom

Brane Brkljač navodno je bio slomljen nakon što ga je Lana napustila, zajedno s kćerkicom Larom Bornom Brane Brkljač navodno je bio slomljen nakon što ga je Lana napustila, zajedno s kćerkicom Larom Bornom “Jasno mi je da Branimirovo i moje zajedničko pojavljivanje u javnosti, nakon nedavnog prekida šestogodišnje veze, izaziva pažnju, ali kao što nisam javno željela komentirati uzroke razvoda, ni sada ne nalazim razlog zašto bih za medije govorila o odnosu koji smo u međuvremenu izgradili. Naš život, oduvijek poprilično nekonvencionalan, samo je naša stvar. Shvaćam da ovakav stav ostavlja prostor za insinuacije, ali ostajem i dalje pri njemu kao i pri uvjerenju da roditelji svom djetetu moraju omogućiti idilično djetinjstvo i učiniti sve što je u njihovoj moći da dijete liše stresa i boli zbog svojih eventualnih međusobnih životnih razmimoilaženja”, komentirala je Lana Pavić govorkanja da se tri mjeseca nakon raskida izvanbračne zajednice pomirila s vojvođanskim biznismenom Branimirom Brkljačem.

Znanci para tvrde da 49-godišnji suvlasnik teleprodajne tvrtke Top Shop nije očekivao da će ga nevjenčana supruga, koja je inače tolerirala njegov poprilično slobodan način života, napustiti nakon šest godina braka. Tek nakon što je 32-godišnja bivša manekenka i TV voditeljica spakirala stvari i s petogodišnjom kćerkicom Larom Bornom unajmila stan, Bane Brkljač je, prema tvrdnjama svojih prijatelja, shvatio da je vrag odnio šalu i da je njegovoj nevjenčanoj supruzi ovaj put zaista prekipjelo. Od tada, kažu, izgleda lošije nego ikada te na sve moguće načine pokušava izgladiti stvar s bivšom partnericom.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika