27.03.2012. / 13:31

Autor: Sanija Hasanić

Sadržajno proljeće u zagrebačkom Avenue Mallu

Otvorenje novih trgovina, primjerice popularnog branda H&M-a i britanskog New Looka, mnogo zabavnih sadržaja u kojima će uživati pivopije i kavopije, Open air koncerti.. naveli smo dio Avenue Mall Fresh! proljetne priče

Fresh! proljeće je ovladalo zagrebačkim Avenue Mallom koji će do 15. travnja biti središnji dio novozagrebačke zabavne scene i mjesto za dobro druženje i shopping.

"Avenue Mall ovog proljeća postaje centralna zagrebačka open air pozornica! Najpoznatiji urbani gradski bandovi i izvođači, plesne skupine, performeri, brojne degustacije, nagradne igre, kvizovi te mnoštvo zabavnih atrakcija izmjenjivat će se na velikoj Fresh air pozornici postavljenoj na otvorenom!,“ istaknula je Klara Šimunović, direktorica marketinga Avenue Malla Zagreb.
Uz sjajnu Ivanu Kindl, popularnu plesnu skupinu Atomic dance factory, nezaboravni perfomance Beat Bustersa u suradnji s proslavljenim dvojcem DJ Carlito & ZakDJ, zanimljivu kombinaciju koju čine Radio Luksemburg i rocker Davorin Bogović, atraktivne Fly Girls te odlični Sane band i Kinoklub, zasigurno će se svatko moći dobro zabaviti.

Osim dobre glazbene zabave Avenue Mall obogaćuje obvog proljeća i paletu brandova pa tako legendarni H&M svoja vrata u Avenue Mallu otvara 4. travnja, što će oduševiti ljubitelje urbane, street mode. Ljubitelji sporta i rekreacije također će doći na svoje jer se 29. ožujka otvara Top Sport koji u svojoj ponudi objedinjuje sportske artikle za rekreativce i sportsku opremu za profesionalce. Po prvi puta u Zagrebu svoju trgovinu otvorio je i najpopularniji britanski street fashion brand New Look – kojeg obožavaju trendsetterice poput Kelly Brook, Taylor Momsen iz serijala ‘Gossip Girl’, Drew Barrymore, Lily Allen i supermodel Agyness Deyn.

Uz to, Fresh! shopping donosi i s.Oliver koji svoja vrata otvara 4. travnja te Oysho - vodeći španjolski brand donjeg rublja i spavaćeg asortimana. Proljeće donosi i najnoviji zabavni centar Avenue Malla, Twister koji na jednom mjestu nudi zabavu za sve uzraste. Neizostavan dio novog Fresh! proljeća postat će i KFC, koji svoj drugi restoran u Hrvatskoj otvara upravo u Avenue Mallu!

Kavoljupci će moći uživati u kavi najboljih barista, a za prvoaprilski dan, Avenue Mall priprema posebno iznenađenje - pivske kvizove pod voditeljskom palicom Ribafisha i Društva prijatelja piva! Nismo zaboravili ni najmlađe! Uz voditeljicu Ivu Šulentić klinci će moći uživati u uskršnjem duhu kroz brojne igrice i kreativne radionice. Kao i prošle, i ove će godine najveća pisanica u Zagrebu osvanuti upravo ispred Avenue Malla, a poznati grafiteri Lunar i Dock izradit će prve velike grafiterske pisanice! Završetak velikih Open air događanja rezerviran je za 14. travnja kada nas očekuje pravo glazbeno iznenađenje!

Vezane vijesti

Video: Donatella Versace dizajnira kolekciju za švedski H&M

Video: Donatella Versace dizajnira kolekciju za švedski H&M

H&M je objavio da će od jeseni 2011. godine u sklopu svoje suradnje s dizajnerima surađivati s jednom od legendarnih modnih marki, Versace.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika