27.03.2012. / 13:50

Autor: Totalsport

Četvrtfinale LP: Zagreb dobio Kiel

Ostali parovi ove faze natjecanja su: Kopenhagen - Barcelona, Ademar Leon - Füchse Berlin i Cimos Koper - Atletico Madrid

Ivano BalićIvano BalićRukometaši Zagreb Croatia osiguranja u četvrtfinalu će igrati protiv njemačkog Kiela. Odlučio je tako ždrijeb koji je ovog utorka održan u Beču, sjedištu Europske rukometne organizacije.

Vjerojatno je Kiel najteži suparnik kojeg su mogli dobiti hrvatski rukometaši. Fücshe Berlin, Atletico Madrid, pa čak i Barcelona, bili su bolji izbor, no kuglice su ipak odlučile da će CO Zagreb igrati protiv trenutačno najjače momčadi Bundeslige, koja ima čak 24 pobjede zaredom.

Prve se utakmice igraju u razdbolju između 18. i 22. travnja, a uzvrati između 25. i 29. istog mjeseca. CO Zagreb je u prvom ogledu domaćin, a po čudo će otputovati u Njemačku i probati izboriti prolaz na Final Four.

Ostali parovi ove faze natjecanja su: Kopenhagen - Barcelona, Ademar Leon - Füchse Berlin i Cimos Koper - Atletico Madrid.

Četvrtfinale rukometne Lige prvaka:

CO Zagreb - Kiel

Kopenhagen - Barcelona

Ademar Leon - Füchse Berlin

Cimos Koper - Atletico Madrid

Vezane vijesti

Kiel treći put na krovu Europe

Kiel treći put na krovu Europe

Briljantnu sezonu rukometaši njemačkog Kiela okrunili su naslovom europskog prvaka. U finalnoj utakmici Final-Foura Lige prvaka u Lanxess Areni u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika