27.03.2012. / 17:03

Autor: Hina

Priznao krivnju za objavu golih slika Scarlett Johansson

Chaney u pritvoru čeka 23. srpnja i izricanje presude, a prijeti mu čak 60 godina zatvora. Morat će platiti i globu od maksimalno 2,2 mlijuna dolara, te odštetu žrtvama od 15 do 400 tisuća dolara

ArhivaArhivaAmerikanac koji je hakirao elektronsku poštu zvijezda poput Scarlett Johansson i onda medijima poslao njezine gole fotografije priznao je krivnju i sad u pritvoru čeka presudu, objavili su američki mediji.

Christopher Chaney (35) iz Jacksonvillea na Floridi priznao je krivnju po devet točaka optužnice o neovlašenu upadu u računalo. Tužitelj je tvrdio da je upao u elektronsku poštu više od pedeset slavnih ličnosti.

Chaney u pritvoru čeka 23. srpnja i izricanje presude, a prijeti mu čak 60 godina zatvora. Morat će platiti i globu od maksimalno 2,2 mlijuna dolara, te odštetu žrtvama od 15 do 400 tisuća dolara.

Chaney koji je isprva tvrdio da nije kriv uhićen je u listopadu u sklopu FBI-eve operacije Hackerazzi koja je godinu dana pratila hakiranje računala slavnih ličnosti.

Među ostalim žrtvama ističu se pjevačica Christina Auilera te zvijezda filma Veze bez obaveza Mila Kunis.

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika