28.03.2012. / 08:51

Autor: Hina

SAD:

Putnici svladali podivljalog pilota

Svjedoci tvrde da je pilot počeo vikati "nešto o Al-Kaidi i mogućoj bombi u zrakoplovu, o Iraku i Iranu te o tomu da će se sve srušiti", prenosi France presse

IlustracijaIlustracijaAmerički zrakoplov prinudno je sletio u zračnu luku u Teksasu, nakon što su putnici bili prisiljeni svladati kapetana koji je počeo vikati "Irak, Al-Kaida, terorizam, svi ćemo se srušiti", izjavili su očevici i dužnosnici.

Let zračne tvrtke JetBlue na liniji New York-Las Vegas, preusmjeren je u srijedu u Amarillo u državi Teksas, a nakon incidenta pilot je ambulantnim vozilom prebačen u bolnicu, izvijestio je France presse.

U priopćenju Savezne uprave za zrakoplovstvo (FAA) stoji kako se kopilot zabrinuo zamijetivši neuobičajeno ponašanje kapetana za vrijeme leta te je, shvativši da je pilot izišao iz kokpita i krenuo prema toaletu, zaključao pilotsku kabinu.

"Kad je kapetan pokušao na silu ponovno ući u kabinu, putnici su ga u tome spriječili i svladali. Pošto je zrakoplov sigurno sletio u zračnu luku u Amarillu, policija je preuzela pilota te je on ambulantnim vozilom prebačen u najbližu bolnicu zbog liječničkog pregleda", stoji u priopćenju FAA.

Svjedoci tvrde da je pilot počeo vikati "nešto o Al-Kaidi i mogućoj bombi u zrakoplovu, o Iraku i Iranu te o tomu da će se sve srušiti", prenosi France presse.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika