28.03.2012. / 10:30

Autor: Totalsport

Wesley pet godina u Palmeirasu

Klub je predstavio svoje najnovije pojačanje službeno nakon što je Werderu iz Bremena isplaćena odšteta od šest milijuna eura

Wesley Lopes Beltrame (Wikipedia)Wesley Lopes Beltrame (Wikipedia)U utorak je 24-godišnji brazilski vezni nogometaš Wesley potpisao petogodišnji ugovor sa slavnim brazilskim klubom Palmeirasom.

Klub je predstavio svoje najnovije pojačanje službeno nakon što je Werderu iz Bremena isplaćena odšteta od šest milijuna eura. Bundesligaš je tada obećavajućeg Brazilca doveo u svoje redove u kolovozu 2010. godine iz Santosa.

U saopaulskom je klubu, čiju momčad vodi Luiz Felipe Scolari, Wesley trenirao od početka godine. Mučili su se Brazilci sa skupljanjem novca za odštetu pa su čak i navijače pozvali upomoć. U navijačkom fondu se na kraju našlo oko 250.000 eura.

Klub je u međuvremenu pronašao sponzora za transfer, te navijačima obećao vratiti novac.

Wesley, koji je tako postao član i drugoga najtrofejnijeg brazilskog kluba (Santos i Palmeiras imaju po osam naslova nacionalnih prvaka), mogao bi debitirati već u srijedu u dvoboju Paulista prvenstva protiv FC Pauliste.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika