28.03.2012. / 12:07

Autor: Totalsport

Götzeovo produljenje teško 20 milijuna eura

- Mario je osovina naše momčadi naravno da smo ga željeli zadržati - rekao je predsjednik njemačkog prvaka Hans-Joackim Watzke

Mario Götze (Wikipedia)Mario Götze (Wikipedia)Dan nakon što je trenutno najveći njemački nogometni talent Mario Götze (19) produljio ugovor s Borussijom Dortmund, iz Bilda su objavili financijsku pozadinu istoga.

Podsjećamo, prijašnji je ugovor, prema kojem je zarađivao oko milijun eura godišnje, vezao Götzea do 2014. godine. Novi mu ugovor, do 2016. godine, donosi primanja od 4.6 milijuna eura godišnje, što ga čini jednim od najbolje plaćenih bundesligaških igrača.

Uračunaju li se u to tromjesečna primanja iz ove sezone i odradi li Götze ugovor s Borussijom do kraja, inkasirat će 19.55 milijuna eura.

- Trebalo nam je neko vrijeme, ali uspjeli smo. Jako smo sretni. Mario je osovina naše momčadi naravno da smo ga željeli zadržati - rekao je predsjednik aktualnog njemačkog prvaka Hans-Joackim Watzke (52), koji bi nadolazećih dana trebao dogovoriti produljetak suradnje i s japanskim veznjakom Shinjijem Kagawom.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika