28.03.2012. / 18:15

Autor: Hina

Genscheru operirano srce

Bivšem njemačkom ministru vanjskih poslova Hans-Dietrichu Genscheru u utorak je u Bonnu operiran srčan zalistak, javljaju u srijedu njemački mediji, ne navodeći u kakvom se stanju Genscher nakon operacije nalazi.

Hans-Dietrich GenscherHans-Dietrich GenscherBivšem njemačkom ministru vanjskih poslova Hans-Dietrichu Genscheru u utorak je u Bonnu operiran srčan zalistak, javljaju u srijedu njemački mediji, ne navodeći u kakvom se stanju Genscher nakon operacije nalazi.

Genscher je krajem veljače proveo nekoliko dana na klinici u Bonnu, a nakon toga je pušten kući gdje se pripremao za operaciju.

Bild piše da bivši šef njemačke diplomacije već godinama ima problema sa srcem, preživo je tri infarkta, a više je puta morao biti hospitaliziran zbog teških poremaćaja srčanog ritma.

Genscher je od 1974. do 1992. bio njemački ministar vanjskih poslova i vicekancelar, te je odigrao jednu od ključnih uloga u međunarodnom priznanju Hrvatske.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

registracija
10/2/12

Hazu, 28.03.12. 20:54

Svako dobro mu želi ciela moja obitelj.
Velik čoviek


registracija
2/6/11

stereo, 29.03.12. 07:05

Mole se svi HSLS-oci da doniraju svoje žute žabokrećine u slučaju da se istome pronađe sadržaj ljudske krvi.


registracija
19/3/12

vojvoda, 29.03.12. 11:36

Stiglo ga je po zaslizi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika