28.03.2012. / 22:15

Autor: Hina

Mamić pozvao Jovanovića da podnese ostavku

Izvršni predsjednik Dinama i član Izvršnog odbora HNS-a Zdravko Mamić je ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića pozvao da podnese ostavku.

Zdravko MamićZdravko MamićIzvršni predsjednik Dinama i član Izvršnog odbora HNS-a Zdravko Mamić u srijedu je ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića pozvao da podnese ostavku.

"Pozivam ministra Jovanovića da podnese ostavku jer nije kompententan. Neka se pozabavi stanjem u školstvu i neka prestane skupljati jeftine političke poene na moj račun. Neka me pusti na miru", izjavio je Zdravko Mamić u HTV-oj emisiji "In medias res".

Verbalni obračuni najmoćnijeg čovjeka u hrvatskom nogometu i ministra Jovanovića traju već mjescima. Tako je prije mjesec dana Željko Jovanović, nakon sastanka sa čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza, poručio da se očekuju ostavke aktualnog vodstva HNS-a ukoliko nisu u stanju riješiti probleme u hrvatskom nogometu, a za Mamića je rekao kako za njega nema mjesta ni u Dinamu, ni u HNS-u, jer je u sukobu interesa.

"Ja se sa Jovanovićem nikad nisam sastao, niti sam sa njim razgovarao, a on je iznio niz laži i objeda na račun Dinama i HNS-a. Ne bojim se nikakve sportske inspekcije, jer Dinamo je najkontroliraniji klub u Hrvatskoj, nas kontroliraju Uskok, poskok, troskok, i tko sve ne. Otkad sam u Dinamu nikad nisam bio u sukobu interesa, kao niti moj sin koji je imao menadžersku licenciju i radio je poslove u inozemszvu, a ne za Dinamo. Iako nije bilo nikakvog sukoba interesa, moj sin je vratio licenciju. S druge strane imamo političare koji prilikom dolaska na vlast svoje tvrtke prenose na odvjetničke urede, i tada nitko ne pita radi li se o sukobu interesa", kazao je Mamić.

Mamić se požalio i na rad nadležnih institucija kad su u pitanju navijačke uvrede koje stižu na njegov i račun njegove obitelji. "Ja i moja obitelj stalno smo predmet prijetnji, bilo da se to događa na stadionu ili putem grafita na gradskim ulicama. Riječ je o govoru mržnje i pozivu na linč, a niti jedna institucija još nije reagirala na to", rekao je Mamić

Osvrnuo se i na svoju najavu da će ovog ljeta, nakon EP-a, Slaven Bilić otići sa mjesta izbornika hrvatske reprezentacije. "Bilić mi je sam potvrdio da odlazi nakon EP-a. Izbornik sigurno neće biti stranac, jer Hrvatska ima tri do četiri trenerska velikana, a Zlatko Kranjčar i Ćiro Blažević su svakako među njima", napomenuo je Zdravko Mamić.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
9/11/09

superhik, 29.03.12. 00:35

To je nevjerojatno da taj notorni kriminalac nije vec odavno iza resetaka, to je samo dokaz u kakvoj banani zivimo. Sad se cak usudjuje traziti ostavku ministra koji je javno progovorio o tome sto svi znamo, odnosno sukobu interesa ovog notornog kriminalca.


registracija
27/12/06

Skipp, 29.03.12. 00:56

Postoje mjesta gdje se megalomanija uspješno liječi...ali mislim da je Mamino past all hope..


registracija
2/6/11

stereo, 29.03.12. 07:27

Razlika između Paravinje i ove spodobe je ta što potonji nije žrtve bacao po šikarama i jezerima.
Imbećile, kretino e.


registracija
24/7/11

mrvek, 29.03.12. 08:08

Koji debil da se umislio da on može tražiti nečiju ostavku. hahahahahahahahaha. Moron retardirani.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 29.03.12. 10:34

Poceli bi Bosanci cak i ministre Hrvatske mijenjati.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika