29.03.2012. / 12:12

Autor: Totalsport

Knicksi dvadesetak dana bez Amarea Stoudemirea

Ovaj krilni-centar već dulje vrijeme ima problema s leđima, ali je unatoč tome jedno vrijeme igrao, a jedno ne, posljednjih tjedana

Amare StoudemireAmare StoudemireNew York Knicksi su trenutačno osma momčad Istočne konferencije košarkaške NBA lige i do kraja će se vjerojatno boriti za ulazak u doigravanje. Radit će to, većim dijelom ostatka osnovnog dijela sezone, bez Amarea Stoudemirea.

Ovaj krilni-centar već dulje vrijeme ima problema s leđima, ali je unatoč tome jedno vrijeme igrao, a jedno ne, posljednjih tjedana. Cijelo vrijeme je postojala mogućnost i odlaska na operaciju na kraju sezone, no nakon više liječničkih mišljenja Stoudemire je odlučio ne otići na operaciju, ali ga zato neće biti u sastavu New Yorka idućih dvadesetak dana.

Obavit će u tom razdoblju Stoudemire određeni rehabilitacijski program, te bi se prije početka doigravanja, trebao vratiti na parket.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika