29.03.2012. / 12:15

Autor: Totalsport

Završena sezona za Federica Machedu

Po drugo je mišljenje Macheda otišao u svoj klub, Manchester United, gdje su mu liječnici potvrdili pauzu od nogometa do kraja ove sezone

Federico MachedaFederico MachedaFederico Macheda, 20-godišnji nogometaš Manchester Uniteda, koji se trenutačno nalazi na posudbi u drugom premierligašu Queens Park Rangersu, više neće igrati ove sezone.

Naime, član talijanske mlade reprezentacije do 21 godine, je ozlijedio gležanj, a liječnički izvještaji su rekli da bi trebao pauzirati nekoliko mjeseci, odnosno, da ovu sezonu može prekrižiti.

Po drugo je mišljenje Macheda otišao u svoj klub, Manchester United, gdje su mu liječnici potvrdili pauzu od nogometa do kraja ove sezone.

Macheda se ove sezone više isticao negativnim izletima na Twitteru, nego li kvalitetama na travnjaku. Optužen je tako za homofobne ispade, a kritizirao je i trenera Marka Hughesa.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika