29.03.2012. / 12:48

Autor: Totalsport

Euroliga: Olympiacos poveo 2-1 protiv Montepaschija

Bila je to utakmica malih brojki, s dosta promašaja i pogrešaka, a raspucali su se igrači tek u zadnjoj četvrtini (čak 27-25 u tih deset minuta), kada je ionako sve bilo gotovo

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaKošarkaši Olympiacosa su sa 75-55 pobijedili Montepaschi Sienu u trećem ogledu četvrtfinala ovogodišnje Eurolige. Momčad iz Pireja tako je povela s 2-1 i u petak, na domaćem parketu, ima meč-loptu za Final Four.

Obranom je Olympiacos izludio goste iz Toskane, a podatak da je Montepaschi zabio po samo devet poena tijekom druge i treće četvrtine, dovoljno govori koliko je dobro obranu odigrao Olympiacos.

Bila je to utakmica malih brojki, s dosta promašaja i pogrešaka, a raspucali su se igrači tek u zadnjoj četvrtini (čak 27-25 u tih deset minuta), kada je ionako sve bilo gotovo.

Najbolji je igrač kod pobjednika bio Kyle Hines koji je uz 15 poena imao i devet skokova. Jedanaest je poena dodao Kostas Sloukas, a deset Acie Law, uz šest asistencija. Kod gostiju je 15 poena ubacio Bo McCalebb.

Euroliga, četvrtfinale (treće utakmice):

Olympiacos - Montepaschi Siena 75-55 (Olympiacos vodi u seriji 2-1)

Bilbao Basket - CSKA 94-81(CSKA vodi u seriji 2-1)

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika