29.03.2012. / 13:08

Autor: Totalsport

Guardiola: Zadovoljstvo Milana nama je veliki kompliment

- Igrali smo dobro, držali loptu u vlastitu posjedu i dominirali cijelim susretom

Pep Guardiola (Reuters)Pep Guardiola (Reuters)Trener Barcelone Pep Guardiola nakon 0-0 kod Milana u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka izrazio je zadovoljstvo igrom i dominacijom svojih nogometaša.

Iako nisu uspjeli postići pogodak na San Siru Guardiola je zadovoljan prikazanim od strane svojih nogometaša, istaknuvši da su na terenu bila devetorica igrača poniklih upravo u Barceloni.

- Igrali smo dobro, držali loptu u vlastitu posjedu i dominirali cijelim susretom. Na poluvremenu sam rekao igračima neka ne ulaze u preveliki rizik, ali su oni unatoč tome uputili 17 udaraca na vrata Milana. Predstavili smo se u dobrom svjetlu s našom prepoznatljivom igrom, a veliki je kompliment kada nakon takve utakmice iz redova sedmerostrukog europskog prvaka Milana kažu da su zadovoljni utakmicom - izjavio je Guardiola, koji je potom baš kao i kolega mu na klupi Arsenala Arsene Wenger kritizirao domaćine zbog lošeg travnjaka.

- Milan bi nešto morao poduzeti po tom pitanju. Mi ćemo uvijek igrati gdje nam se kaže, ali mislim da niti Milan niti Inter ne žele igrati na ovakvom travnjaku. To je loše za spektakl kakav želimo pružiti gledateljima. Ipak, mi kao momčad koja želi još jednom biti europskim prvakom moramo nadići ovakve probleme - dodao je trener katalonske momčadi koji nije poput svojih igrača Carlesa Puyola i Victora Valdesa želio komentirati sučevu odluku kod dvije sporne situacije gdje su gostujući nogometaši tražili jedanaesterac.

- Ukoliko nam sudac nije dodijelio kaznene udarce onda znači da ih on nije vidio i to je sve - kratko je po tom pitanju rekao Guardiola.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika