29.03.2012. / 13:37

Autor: Totalsport

Arne Friedrich potpisao za Chicago

Ovaj 32-godišnji bivši njemački reprezentativac s 82 nastupa za nacionalnu momčad cijelu se prošlu sezonu mučio s ozljedama da bi na koncu sporazumno raskinuo ugovor s Wolfsburgom

Arne Friedrich (Wikipedia)Arne Friedrich (Wikipedia)Dugogodišnji branič berlinske Herthe koji je prošlu sezonu odradio u Wolfsburgu, Arne Friedrich, nakon dugo lutanja odlučio se skrasiti u američkoj MLS nogometnoj ligi potpisavši ugovor s Chicago Fireom.

Friedrich je nakon osam sezona u Herthi 2010. godine odbio s klubom preseliti u niži rang natjecanja, pa je po transferu teškom 3 milijuna eura narednu sezonu proveo u Wolfsburgu. Ovaj 32-godišnji bivši njemački reprezentativac s 82 nastupa za nacionalnu momčad cijelu se prošlu sezonu mučio s ozljedama da bi na koncu sporazumno raskinuo ugovor s Wolfsburgom.

Kako je veliki ljubitelj američkog stila života Friedrich se odlučio na selidbu preko velike bare, a u srijedu je momčad Chicago Fire potvrdila da je potpisan ugovor s njemačkim braničem, te da će se on odmah staviti na raspolaganje treneru Franku Klopasu.

Chicago je vrlo dobro krenuo u novu MLS sezonu s četiri boda iz prve dvije utakmice.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika