29.03.2012. / 15:08

Autor: Nacional.hr

'100 dana, a država i dalje banana'

Vladi su poručili kako se "rezovi i promjene moraju dogoditi"

Foto: Građanska akcijaFoto: Građanska akcijaGrađanska akcija u svojoj je posljednjoj akciji posjetila Markov trg i poručila Vladi što misli o njihovih prvih 100 dana u Banskim dvorima.

"Vrijeme pretvaranja je prošlo. Vrijeme poštede završava", poručili su iz Građanske akcije te dodali kako zemlja nema vremena za gubljenje.

Vladi su poručili kako se "rezovi i promjene moraju dogoditi". Pokušali su članovima vlade predati listu pitanja koja su im ostavili građani na Facebook stranici Građanske akcije, no od svih je ministara papir primio jedino Ranko Ostojić.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
11/11/11

weraw, 29.03.12. 15:51

Želim vjerovati da ne znaju što i kako učiniti. Ali bez brige njima neće ništa nedostajati, a narod je naučio trpjeti. Trebali bi biti solidarni i postupiti kao Grubišić.
Slušam na TV-u predstavnik poslodavaca ujedno savjetnik predjedniku i vladi, a firmu je doveo u stečaj i ne želi dati komentar. Takvi vladaju državom.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika