30.03.2012. / 09:23

Autor: Hina

Sjeverna Koreja se priprema za lansiranje rakete

Satelitske slike snimljene u četvrtak izgleda pokazuju pripreme za lansiranje, navodi internetska stranica 38north.org koja je objavila snimke privatne američke tvrtke DigitalGlobe

IlustracijaIlustracijaSjeverna Koreja počela je s pripremama za lansiranje rakete dugog dometa unatoč međunarodnoj osudi, pokazuju satelitske slike objavljene na američkoj internetskoj stranici specijaliziranoj za tu zemlju.

Satelitske slike snimljene u četvrtak izgleda pokazuju pripreme za lansiranje, navodi internetska stranica 38north.org koja je objavila snimke privatne američke tvrtke DigitalGlobe.

Nuklearno naoružana Sjeverna Koreja ističe da će nastaviti s onim što naziva lansiranjem znanstvenog satelita iz mjesta Tongchang-ri koje se nalazi na krajnjem sjeverozapadu zemlje.

Sjedinjene Američke Države i druge zemlje tvrde da je ta vježba prikriveni test lansiranja dalekometnog projektila, koje je u suprotnosti s rezolucijama UN-a i sa sporazumom između SAD-a i Sjeverne Koreje postignutim prošlog mjeseca.

Vezane vijesti

Skupa vjenčanja u Južnoj Koreji

Skupa vjenčanja u Južnoj Koreji

Beatlesi su možda pjevali da je ljubav sve što je potrebno, ali u Južnoj Koreji paru koji se želi vjenčati potrebno je i puno novaca - gotovo 200.000… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika