30.03.2012. / 10:52

Autor: Sanija Hasanić

EYAL YANILOV DEMONSTRIRA

Krav Maga seminari samoobrane ovog vikenda u Zagrebu

U Zagrebu se ovog vikenda održavaju prezentacija i dvodnevni seminari izraelskog sustava samoobrane, na kojem će prezentaciju obrambenih tehnika i taktičkog postupanja prilikom napada u vozilu, izvan njega, te obranu od napada prilagođenu za žene, demonstrirati najbolji svjetski instruktor Krav Mage Eyal Yanilov.

Ovog vikenda će se u Zagrebu, u organizaciji Krav Maga Hrvatska, održati prezentacija i dvodnevni seminari izraelskog sustava samoobrane, na kojem će prezentaciju obrambenih tehnika i taktičkog postupanja prilikom napada u vozilu, izvan njega, te obranu od napada prilagođenu za žene, demonstrirati najbolji svjetski instruktor Krav Mage Eyal Yanilov.

Prezentacija za građane održat će se 31. ožujka od 10.00 do 12.00 sati na zagrebačkom Trgu Kralja Tomislava, a seminari na kojima će na atraktivan način biti prikazan širok spektar tehnika i taktičkog postupanja, koji Krav Magu čine najučinkovitijim sustavom samoobrane, održati će se na zagrebačkom Velesajmu u Paviljonu 2.

Prvi seminar predviđen je u subotu 31. ožujka od 14:00 do 17:30 sati, a drugi u nedjelju 01. travnja od 10:00 do 13:30 sati. U sklopu prezentacije za građane na Trgu Kralja Tomislava biti će demonstrirani razni scenariji seminara, koji uključuju napade golorukih napadača te napade hladnim i vatrenim oružjem. Događaj je otvoren za sve bez obzira na spol i predznanje.

TKO JE EYAL YANILOV?

Eyal Yanilov na jednom od seminara Eyal Yanilov na jednom od seminara Eyal Yanilov vodeći je stručnjak organizacije Krav Maga Global. Studirao je Krav Magu pod osnivačem spomenutog sustava samoobrane Imijem Lichtenfeldom kao najbliži asistent i učenik. Krav Magom se bavi od 1973. godine i trenutno je najstariji instruktor Master 3 stupnja. Od ranih 80-ih je obučavao civile, vojne jedinice, policiju, osoblje kazneno popravnih ustanova, specijalne jedinice, SWAT timove, osiguranja itd. Specijalizirao se u kvalitativnom podizanju borbenih sposobnostii opće fizičke spreme, a trenutno je zadužen za obrazovanje budućih instruktora Krav Mage diljem svijeta.

Svi zainteresirani koji bi željeli biti sudionici seminara ili barem steći osnovnu razinu samoobrane, ili doseći naprednije poznavanje Krav Mage, mogu se javiti na: info@krav-maga.hr, ili na brojeve 091/5805 160 i 091/3333 003.




Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika