30.03.2012. / 12:24

Autor: Hina

Postavite pitanje premijeru na Facebooku

"U povodu prvih 100 dana nove vlade, premijer Hrvatske, Zoran Milanović odgovarat će u ponedjeljak 2. travnja uživo putem video prijenosa na pitanja koja mu postavite putem društvenih mreža", napisala je vlada na Facebooku

Hrvatska vlada pozvala je građane da joj putem društvenih mreža postave pitanja na koja će premijer Zoran Milanović putem video prijenosa odgovarati u ponedjeljak u povodu prvih sto dana vlade.

"U povodu prvih 100 dana nove vlade, premijer Hrvatske, Zoran Milanović odgovarat će u ponedjeljak 2. travnja uživo putem video prijenosa na pitanja koja mu postavite putem društvenih mreža", napisala je vlada na facebooku.

Navela je pritom da će prednost imati kratka video pitanja od 15-ak sekundi, fotografije s pitanjima, te kratka i izravna tekstualna pitanja.

Zainteresirani građani video i foto materijale mogu postaviti na vladin 'zid' na facebooku ili putem twittera i youtuba, a tekstualna pitanja se mogu postavljati ispod objave na facebooku "100 dana vlade: pitaj premijera".

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
9/3/10

nostradurus, 30.03.12. 13:18

Mupet show sa drugim likovima. Vlada ne odgovara na ozbiljna i argumentirana pitanja te ih nije briga.


registracija
11/11/11

weraw, 30.03.12. 13:47

A je li mi to imamo Vladu? E pa zanima me tko je premijer ili ga nemamo?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika