03.04.2012. / 10:03

Autor: Hina

Policija:

Pokolj na američkom sveučilištu

Napadač je napustio sveučilište Oikos prije dolaska policije u kampus gdje je pucao na studente. Pet je osoba proglašeno mrtvima na mjestu napada, a još dvije preminule su u bolnici

IlustracijaIlustracijaKorejski državljanin počinitelj je pokolja u ponedjeljak navečer na kršćanskome sveučilištu Oakland blizu San Francisca u američkoj državi Kaliforniji, a nakon pucnjave taj 43-godišnjak predao se vlastima u susjednome gradu, objavila je policija na konferenciji za novinare.

"Osumnjičenik se zove One Goh i čini se stanovnik je Oaklanda, a predao se policiji u gradu Alamedi" i "on je korejski državljanin", rekao je Howard Jordan, policijski zapovjednik za Oakland.

Jordan nije naveo je li riječ o Sjevernoj ili Južnoj Koreji.

Napadač je napustio sveučilište Oikos prije dolaska policije u kampus gdje je pucao na studente. Pet je osoba proglašeno mrtvima na mjestu napada, a još dvije preminule su u bolnici.

Nekoliko je osoba pronađeno skriveno u dvoranama maloga sveučilišta u Kaliforniji.

One Goh je uhićen osam kilometara od sveučilišta, a CNN je prenio kako je zaposlenicima trgovačkog centra priznao da je upravo pucao na ljude.

"Uzeo je vozilo jedne od žrtava i dovezao se do Alamede gdje se predao", rekao je Jordan.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika